Redactia.ro
Home » TV » Unde se filmează Ferma – Orăşeni vs Săteni, de la Pro TV? Mihaela Rădulescu a ales să doarmă într-o rulotă

Unde se filmează Ferma – Orăşeni vs Săteni, de la Pro TV? Mihaela Rădulescu a ales să doarmă într-o rulotă

GALERIE FOTO (3)

Emisiunea „Ferma – Orăşeni vs Săteni”, de la Pro TV se filmează într-o loc aflat departe e agitația urbană. Atât de departe încât Mihaela Rădulescu a ajuns să doarmă într-o rulotă decât să piardă timpul pe drum.

Unde se filmează emisiunea „Ferma – Orăşeni vs Săteni”, de la Pro TV

Filmările pentru acest show de televiziune au loc în mijlocul pădurii, la Cocani, județul Dâmbovița, astfel că condițiile pe care trebuie să le îndure concurenții sunt destul de grele. Același lucru se poate spune și despre gazda emisiunii, Mihaela Rădulescu, care a ales din proprie inițiativă să trăiască într-o rulotă pe parcursul filmărilor.

 „M-am mutat cu totul la rulotă. Pro TV a fost generos, mi-a dat un apartament la un hotel în București, m-au instalat acolo. Și în prima noapte în care am văzut că fac vreo două ore pe drum, în loc să dorm, am spus: ‘știți ceva, de mâine dorm la rulotă’. Am întebat trei lucruri simple: merge apa caldă, WC am, internat… M-am mutat aici și n-am mai plecat deloc de aici din pădure”, a dezvăluit Mihaela Rădulescu.

De ce a ajuns Mihaela Rădulescu să locuiască într-o rulotă

Totuși, vedeta de la Pro TV a dezvăluit că rulota era doar o variantă de rezervă, dar aceasta a juns să îi fie, de fapt, casă din cauza distanței mari care există între locul de filmare și apartamentul pe care îl avea pus la dispoziție în București.

„Rulota era doar un back-up pentru filmare, unde să mă schimb, unde să stau. Am primit și o cameră la hotel, desigur, una de vreo trei ori mai mare și mai frumoasă decât rulota, dar are doar un singur defect – e în București, la câteva zeci de kilometri de unde ne aflăm acum, și pierd pe drum vreo două ore. Am decis ca în loc să pierd timpul pe drum, mai bine dorm, având programul ăsta infernal de filmare”, a povestit prezentatoarea emisiunii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: