Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep mărturisește cel mai mare regret al ei: “Vrei doar să te simți sigură”

Simona Halep mărturisește cel mai mare regret al ei: “Vrei doar să te simți sigură”

Simona Halep mărturisește cel mai mare regret al ei

Deși avea șansa de a redeveni lider mondial, Simona Halep nu s-a impus la Roland Garros. Eliminată de Iga Swiatek, Simo a declarat că are un mare regret, și nu este legat de poziția în clasamentul WTA. Simona Halep are 22 de turnee câștigate în Women’s Tennis Association.

Simona Halep mărturisește cel mai mare regret al ei: “Vrei doar să te simți sigură”

Simona Halep a împlinit 29 de ani chiar la startul turneului de la Roland Garros și a câștigat 22 de turnee la Women’s Tennis Association. A pierdut în fața jucătoarei Iga Swiatek la Roland Garros, iar Halep a declarat că are un regret mare, care nu are legătură cu șansa de a redeveni lider mondial, poziție pe care a obținut-o de două ori, în 2017 și 2019. „Cel mai mare regret al meu este că nu am exersat slice-ul în juniorat. Dacă nu practici jocul de bază la început, când abordezi meciuri grele, te vei întoarce mereu la jocul tău de bază. Iar dacă fundația ta e constantă, nu vrei să ratezi mingi. Vrei doar să te simți sigură pe lovituri, rămâi blocată în acel stil de joc. Știu cum să execut slice-ul, îl repet la antrenamente și îmi iese bine, dar nu îmi vine în cap să-l folosesc în timpul meciurilor importante”, a spus Simona Halep.

Elogiată de specialistul Steve Tignor

Simona Halep a câștigat trei turnee consecutive, în care calendarul competițional a fost dat peste cap de epidemia de coronavirus. Cu toate astea, Simo a avut un an bun și, după pauză de câteva luni, a revenit în forță și s-a impus în turneele de la Praga și Roma. Cu turneul câștigat de la Dubai, Simona are trei turnee câștigate consecutive, iar la Roland Garros, Halep a fost eliminată în optimi, deși era principala favorită. Totuși, evoluția sportivei a fost una extraordinară, iar specialistul în tenis Steven Tignor nu s-a abținut să o laude.

Acesta a elogiat-o pe Simo într-un articol postat pe site-ul tennis.com. „A fost bine să o avem pe Halep înapoi pe terenul de tenis. Ea a avut rezerve în privinţa participării în turnee în această pandemie şi s-a hotărât să nu facă deplasarea la New York pentru US Open.

La Roma, ne-a arătat ce am pierdut (n.r. – prin absenţa ei de la US Open). Cu amestecul de defensivă şi ofensivă din jocul ei, la care se adaugă viteză şi consistenţă, ea ne-a oferit schimburi spectaculoase în meciurile ei. În victoriile ei pe muchie de cuţit cu Yastremska şi cu Muguruza, ea şi-a arătat spiritul de luptă. În discursul ei din timpul ceremoniei de premiere, când a spus că nu e deranjată că trebuie să stea izolată în camera ei din cauza pandemiei, Halep ne-a arătat zâmbetul ei, ne-a oferit o mostră din umorul ei şi a demonstrat cât savurează, în continuare, să joace şi mai ales să câştige”, a scris printre altele Steve Tignor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: