Redactia.ro
Home » Știri » Are cele mai lungi picioare din lume și a intrat în Cartea Recordurilor. Nu este Roxana Ciuhulescu!

Are cele mai lungi picioare din lume și a intrat în Cartea Recordurilor. Nu este Roxana Ciuhulescu!

GALERIE FOTO (2)

Are cele mai lungi picioare din lume și a intrat în Cartea Recordurilor. Nu este Roxana Ciuhulescu! Cartea Recordurilor mai bifează un nume, însă nu pentru ceva ieșit neapărat din comun, ci pentru… lungimea picioarelor. O adolescentă din SUA face furori pe internet, cu picioarele sale lungi, iar cei de la Guinness Book au și măsurat-o.

Cum poate fi privită lumea de sus de tot, de la 2,08 metri înălțime, doar Maci Currin ne poate spune. Fata în vârstă de 17 ani speră deja la o carieră în modeling, având în vedere lungimea picioarelor, numai bună pentru podiumurile de modă din lume. În timp ce piciorul stâng măsoara 134 de centimetri, cel drept este un pic mai lung, însă insesizabil, după cum mărturisește adolescenta americană de doar 17 ani.

Fata de 2,08 metri înălțime nu își găsește haine pe măsură

Maci Currin se plânge că, din cauza înălțimii pe care o are nu își găsește de îmbrăcat. “Eu am cele mai lungi picioare din lume. Când merg la cumpărături după haine nu găsesc niciodată ceva care să-mi vină. Nu îmi pasă de ceea ce gândesc oamenii despre mine și din acel moment nu am mai fost afectată de nimic”, a mărturisit cu sinceritate fata de doar 17 ani. În plus, aceasta spune că întâmpină dificultăți și acasă, unde îi este cam greu să intre pe ușa. La fel este cazul și când urcă în mașină.

„Bucurați-vă de ceea ce aveți”

Intrată de curând în Cartea Recordurilor, Maci Currin a ținut să transmită un mesaj tuturor celor care sunt speciali din punct de vedere fizic. Oamenii neobișnuiți ar trebui să se bucure de calitățile cu care au fost înzestrați și nicidecum să se ascundă, a marturisit aceasta.

Cartea Recordurilor mai bifează un nume, însă nu pentru ceva ieșit neapărat din comun, ci pentru… lungimea picioarelor. O adolescentă din SUA face furori pe internet, cu picioarele sale lungi, iar cei de la Guinness Book au și măsurat-o.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: