Redactia.ro
Home » Monden » “Ți-a fost lene să îl faci pe al tău?” De ce nu a mai vorbit Luminita Anghel cu tatăl ei

“Ți-a fost lene să îl faci pe al tău?” De ce nu a mai vorbit Luminita Anghel cu tatăl ei

GALERIE FOTO (2)

Povestea cântăreței Luminița Anghel bate orice fel de telenovelă mexicană sau turcească, acum la modă. Artista, invitată la emisiunea “Vorbește lumea” de la ProTV, a făcut o declarație-șoc cu privire la relația pe care o are cu tatăl lei.

Căsătorită la vârsta de 22 de ani, Luminița Anghel a mărturisit cu sinceritate că a acționat la primul impuls. Tot același impuls a făcut-o să divorțeze de Dragoș Anghel, acum 27 de ani. “Nu eram compatibili. Au trecut 27 de ani de atunci, și nu am vorbit nimic de nicio căsătorie. Am avut noroc de părinți înțelegători, care nu s-au băgat în alegerile mele personale. Am avut parte de o familie normală, cu mese tradiționale în familie, într o armonie și echilibru extraordinare”, a declarat Luminița pentru „Vorbeste Lumea„.

A doua căsătorie a Lumitei Anghel, sortită eșecului

Căsătorită cu Marcel Pușcaș, tot într-un impuls de moment după cum mărturisește artista, Luminița Anghel a fost nevoita să divorțeze din nou, nu înainte de a-l adopta pe David.  “Haide, daca tot vrei, ce să zic. Ne-am căsătorit în 1998 și am divorțat de Marcel Pușcaș în 2003.  „Mă gândeam mai mult  la cei din jurul meu decât la mine. Mă gândeam la mama, aveam deja un copil adoptat când am fost ceruta iar în căsătorie. M-am dus până la capăt până când am zis stop, mi-am strâns lucrușoarele și le am băgat în Olcit, mașina pe care o aveam la vremea respectivă. A fost ca o eliberare! Am avut acea senzație de zbor. Nu îmi facuse nimeni rău și n-am fost abuzata fizic”, a mărturisit cu sinceritate Luminița Anghel.

Adopția primului copil l-a supărat pe tatăl ei

Când vine vorba de fetița pe care a adoptat-o și momentul în care a prezentat-o părinților ei, Luminița mărturisește că a trecut prin momente dificile. “Tot primul impuls m-a făcut să adopt un copil. Doar prietena mea Andreea Alecu știa. Mă îndrăgostisem de o fetiță din cor, însă mi s-a zis să nu mă implic, că e complicat și că nu merită. Am căutat o fundație pentru adopții iar într-o săptămână am și adoptat fetița. Însă, când am ajuns la tata… “Ți a fost lene să îl faci pe al tău, mi-a zis. Nu a mai vorbit cu mine doua săptămâni, a considerat că am făcut un gest necugetat. A trecut peste acest lucru până la urmă și m-a iertat.”

“A treia căsătorie e cu noroc”

Căsătorită pentru a treia oară, cu Silviu Dumitriade in 2012, Luminița Anghel se declară fericită, mai ales că are acum și un copil ai ei, sosit ce-i drept, la începutul relației. “A treia căsătorie e cu noroc, avem 9 ani împliniți pe 7 octombrie, de ziua mea. Noi ne am îndrăgostit de data asta, după ce am fost buni prieteni înainte. Dar a apărut și Filip, moment în care m am speriat foarte tare. Eram deja mult mai matură, nu mă mai aruncam în decizii fară să le gândesc înainte. Și el este la a treia căsătorie, dar preferăm să stăm departe de lumina reflectoarelor”, a conchis Luminița Anghel.

Pe plan muzical, Luminița se pregătește de lansarea unei piese

Dacă pe plan personal lucrurile sunt deja conturate, Luminița bucurandu-se de o viață perfectă de familie,  lucrurile nu stau departe de adevăr nici pe plan muzical. Astfel că, aceasta a declarat că se pregătește să intre în studio și să înregistreze o nouă piesă, alături de o altă cântăreață cunoscută. Pe surse, “vedeta surpriză” ar putea fi cântăreața Nico, de care o leagă o strânsă relație de prietenie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: