Redactia.ro
Home » TV » O mai ştii pe Luana Ibacka, prima soţie a lui Cabral? Ce a ajuns să facă acum, pentru bani

O mai ştii pe Luana Ibacka, prima soţie a lui Cabral? Ce a ajuns să facă acum, pentru bani

Luana Ibacka

Înainte de a fi cu actuala lui soție, Andreea Pătrașcu, Cabral Ibacka a mai fost căsătorit o dată. Acesta a avut un mariaj de cinci ani cu Luana, cu care a avut și o fetiță. Iată cu ce se ocupă acum fosta soție a prezentatorului TV!

Cu ce se ocupă acum fosta soție a lui Cabral, la 15 ani de la despărțire

Au trecut deja 15 ani de când Cabral Ibacka și Luana s-au despărțit, dar aceștia au păstrat o relație de prietenie pentru că au împreună un copil. Fiica lor, pe nume Inoke, a împlinit recent vârsta de 18 ani. Dacă despre prezentatorul de la Pro TV putem spune că îi merge bine, același lucru se poate afirma și despre fosta lui soție.

Luana arată foarte bine, pentru că este pasionată de sport și de nutriție. Mai mult, ea este instructor de dans și îi ajută pe oameni să slăbească prin mișcare.

De ce s-au despărțit Cabral și prima lui soție, Luana

Luana a povestit și care este motivul pentru care ea și prezentatorul TV s-au despărțit. Astfel, aceasta a spus că și-au dat seama că își doreau altceva de la viață, așa că au decis de comun acord să o ia pe drumuri diferite.

„Între noi doi era o diferenţă de vârstă de 10 ani. Am eu o preferinţă să fie bărbaţii mai tineri. L-am întâlnit pe Cabral la un casting, ne-am plăcut imediat şi am rămas împreună. În 2002 am rămas gravidă şi ne-am căsătorit când eram însărcinată. Aveam 36 de ani atunci.

Ne-am iubit, dar la un moment dat, ne-am dat seama că ne dorim altceva, n-are nici legătură cu vârsta. S-a deschis o altă lume pentru el, a trecut dintr-o zonă în care era o persoană îngrădită într-alta în care zbura. Eu, iubindu-l, l-am lăsat să plece”, a susținut Luana.

Mai mult decât atât, fosta soție a lui Cabral spune că o place pe actuala nevastă, Andreea Pătrașcu și că se potrivesc foarte bine.

„Am suferit, am plâns şi au existat şi gelozii. Mie îmi place mult de actuala soţie a lui Cabral, de Andreea. Este pentru el. M-a deranjat că am fost etichetată ca fostă soţie a lui Cabral”, a explicat Luana Ibacka.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: