Redactia.ro
Home » TV » Inoke Ibacka, fiica lui Cabral, o domnişoară divină. Cum arată acum, la 18 ani

Inoke Ibacka, fiica lui Cabral, o domnişoară divină. Cum arată acum, la 18 ani

GALERIE FOTO (2) Cabral Ibacka

Cabral Ibacka este un cunoscut prezentator de televiziune din țara noastră, iar acum este căsătorit cu Andreea Ibacka, cu care are împreună o fetiță. Totuși, Cabral a mai fost căsătorit o dată, iar din acest mariaj s-a născut Inoke, care a ajuns acum la vârsta majoratului. Iată cum arată fiica de 18 ani a prezentatorului TV.

Cum arată Inoke, fiica lui Cabral, la 18 ani

Cabral Ibacka are o fiică dintr-o relație anterioară. Este vorba despre căsnicia cu Luana Mitran, care a durat până în anul 2006. Deși cei doi s-au despărțit, în urma căsătoriei a rezultat o fiică, pe nume Inoke. Acesta și-a sărbătorit recent majoratul, iar părinții ei i-au transmis mesaje emoționante.

„Nu-mi spune că zboară timpul, că văd. Nu-mi spune că se topesc secundele de parcă nici n-au fost, că simt. Nu-mi arăta poze vechi… că parcă-s făcute ieri. Dar nu-s. Au trecut 18 ani de când mi-a venit în viață. Departe de a fi cel mai bun tată de pe lumea asta. Dar parcă nici cel mai rău. Au trecut 18 ani. Cu regrete că aș fi putut face lucrurile mai bine. Sau măcar mai altfel. Cu mulțumirea că ce am știut a face cum trebuie, deși nu a fost varianta ușoară… am știut.

Acum… doar așteptarea de a vedea dacă am avut dreptate. Au trecut 18 ani de când a venit în viața mea și am văzut-o crescând și înflorind, zâmbind ori privindu-mă supărată fleașcă. S-a făcut mare pitica. Și nu i-am dorit sau urat să fie bogată. Frumoasă. Deșteaptă. De succes… sau orice altceva. Când mă gândesc la ea… îmi doresc să fie fericită”, a fost mesajul lui Cabral pentru fiica lui”, a scris Cabral de ziua fiicei sale.

Ce mesaj i-a transmis Luana, fosta soție a lui Cabral, fiicei sale

La rândul ei, și mama lui Inoke a scris un mesaj emoționant și profund pentru fiica sa. Iată ce a scris aceasta:

„Oricât de plăcut ar fi, prezentul nu poate fi menținut. Nici viitorul, prevazut. În fața copilului, mi-am dat seama mereu că aparenta înțelepciune, cunoaștere lumească, inteligența, nu fac 2 bani. A iubi prea mult este la fel de rău cu a nu iubi deloc. An de an, de ziua ei, realizez cât de fragil și efemer e fiecare moment al vieții”, a scris Luana Ibacka.

 

Inoke Ibacka
Cum arată fiica lui Cabral la 18 ani
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: