Redactia.ro
Home » Știri » Fiica cea mare a lui Cabral a împlinit 18 ani! Inoke are o frumusețe exotică. Toți întorc capul după ea

Fiica cea mare a lui Cabral a împlinit 18 ani! Inoke are o frumusețe exotică. Toți întorc capul după ea

GALERIE FOTO (3)

Chiar dacă este destul de reticent în ceea ce privește viața personală, nu se poate spune același lucru și despre fiica prezentatorului TV, din căsnicia cu Luana Ibacka. Inoke are acum 18 ani și se transformă într-o adevărată domnișoară, mărturie stând fotografiile pe care tânăra le postează pe rețelele de socializare.

Cabral Ibacka se poate considera un tată fericit, când vine vorba de familia lui și mai exact de fetele sale. Inoke, fata cea mare a vedetei a împlinit de curând 18 ani și pare că moștenește trăsăturile exotice ale tatălui sau. Cu această ocazie, tatăl Cabral a ținut să transmită un mesaj înduioșător pentru fiica sa, ajutându-se de blogul său: „Nu-mi spune că zboară timpul, că văd. Nu-mi spune că se topesc secundele de parcă nici n-au fost, că simt. Nu-mi arăta poze vechi… că parcă-s făcute ieri. Dar nu-s. Au trecut 18 ani de când mi-a venit în viaţă. Departe de a fi cel mai bun tată de pe lumea asta. Dar parcă nici cel mai rău. Au trecut 18 ani. Cu regrete că aş fi putut face lucrurile mai bine. Sau măcar mai altfel. Cu mulţumirea că ce am ştiut a face cum trebuie, deşi nu a fost varianta uşoară… am ştiut. Acum… doar aşteptarea de a vedea dacă am avut dreptate”, a scris cu sinceritate Cabral.

Cabral vrea să-și vadă fata fericită

Ca orice părinte, Cabral își dorește că fiica sa să fie fericită. Atunci când se gândește la ea, vedeta TV spune că nu își dorește alte lucruri pentru Inoke, doar să o vadă fericită: „Au trecut 18 ani de când a venit în viaţa mea şi am văzut-o crescând şi înflorind, zâmbind ori privindu-mă supărată fleaşcă. S-a făcut mare pitică. Şi nu i-am dorit sau urat să fie bogată. Frumoasă. Deşteaptă. De succes… sau orice altceva. Când mă gândesc la ea… îmi doresc să fie fericită.”, a conchis Cabral, preluat de OKMagazine.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: