Redactia.ro
Home » Monden » Salariul neașteptat pe care îl are Cabral la Pro TV

Salariul neașteptat pe care îl are Cabral la Pro TV

Cât câștigă Cabral la Pro Tv

Cabral Ibacka este prezentatorul emisiunii Ce spun românii încă din anul 2015.

De-a lungul timpului a ajuns să fie îndrăgit de majoritatea telespectatorilor, iar postul la care lucrează l-a recompensat pe măsură. Potrivit huff.ro moderatorul ar câstiga suma de 10.000 de euro pe lună.

Ce spun românii a ajuns la 1.000 de ediții, iar Cabral a mulțumit întregii echipe fără de care emisiunea nu ar fi posibilă.

Cât câștigă, de fapt, Cabral

„Am ajuns la 1.000. Complet neașteptat pentru mine, recunosc. Am ajuns la 1.000 la bătaie cu emisiuni care inițial păreau a fi mult mai pe placul publicului. Am ajuns la atât de multe emisiuni fără să difuzăm certuri, scandaluri ori cuvinte urâte.

S-a lipit de noi un public frumos, cu mulți copii, cu oameni cărora le place să râdă și să se relaxeze în familie ori printre prieteni. Dacă mă întrebi cum am ajuns la 1.000, o să-ți zic simplu că sunt extraordinar de… glumesc. Emisiunea iese așa pentru că suntem o echipă foarte mișto, pusă pe treabă și căreia îi place ce face. Și pentru că am avut noroc să ne vină în studio familii frumoase, oameni calzi și relaxați… Și le mulțumim în fiecare zi celor care ne urmăresc. Și… da, îi invităm în continuare să-și ia familiile și să vină la emisiune”,

Pe lângă televiziune Cabral a încercat să dezvolte și alte afaceri, dar fără succes. Acesta a devenit asociat în firma Kiai Magic SRL, specializată în comerţul cu amănuntul în magazine care i-a adus pierderi de 10.000 de euro în ultimii zece ani. Mai mult, în 2015 vedeta era ascioată cu încă patru firme din care doar două cu profit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: