Redactia.ro
Home » Știri » Subiecte Istorie BAC 2019. Ce a picat la Istorie

Subiecte Istorie BAC 2019. Ce a picat la Istorie

GALERIE FOTO (2) Subiecte Istorie BAC 2019. Ce a picat la Istorie

Subiecte Istorie BAC 2019. Elevii claselor a XII-a susțin azi proba obligatorie a profilului. Pentru elevii de la profilul uman este vorba despre Istorie.

UPDATE Elevii au avut de rezolvat mai multe cerințe pornind de la un text despre comunism și Uniunea Sovietică la subiectul I. La subiectul III, elevii au avut de scris un eseu pe tema spațiului românesc în perioada Evului Mediu.

Subiectele de la Istorie, Bacalaureat 2019 sunt concepute de CNEE (Centrul Național de Evaluare și Examinare), instiuție aflată în subordinea Ministerului Educației. Subiectele la Istorie vor avea un grad mediu de dificultate. Acestea sunt structurate pe trei cerințe.

Subiecte Istorie BAC 2019. Elevii au putut intra în sala de examen de la ora 7:30 până la ora 8:30. După 8:30 nu s-a mai putut intra în sala de examen. Accesul în sala s-a făcut pe baza actului de identitate valid și cu fotografie. Elevii nu au avut voie să intre în sala cu niciun obiect personal, cu excepția pixului și a buletinului.

Elevii au timp trei ore să rezolve subiectele. La notare candidații vor primi 10 puncte din oficiu.

Anul trecut la istorie elevii au avut de rezolvat un test cu aceeași structură. Trei cerințe, care sunau așa:

La subiectul întâi un text despre constituirea României Mari în baza căruia au avut de rezolvat mai multe cerinţe.

Subiecte Istorie BAC 2019. La subiectul al doilea, absolvenții de liceu la profilul de filologie au avut de rezolvat mai multe cerinţe referitoare la domnia lui Ștefan cel Mare.

Subiecte Istorie BAC 2019. La Subiectul al treilea, candidaţii au avut de scris un eseu despre regimul totalitarist din perioada postebelică. De asemenea, elevii au avut de rezolvat cerinţe legate de perioada paşoptistă şi Tratatul de la Paris. Subiectele de la Istorie de anul trecut, dar și baremele de corectare, le găsești, în detaliu

Mâine elevii vor susține ultima probă a examenului de bacalaureat, proba la alegerea profilului și spceilaizării. Primele rezultate vor fi afișate pe 8 iulie 2019.

Citește și: BAC 2019. Elevii susțin azi proba obligatorie a profilului

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: