Redactia.ro
Home » Știri » Simona Halep, gest dezaprobator la adresa Mihaelei Buzărnescu. VIDEO

Simona Halep, gest dezaprobator la adresa Mihaelei Buzărnescu. VIDEO

Simona Halep, gest dezaprobator la adresa Mihaelei Buzărnescu. VIDEO

Simona Halep a fost surprinsă în timp ce făcea un gest dezaprobator la adresa Mihaelei Buzărnescu. Mihaela Buzărnescu (31 de ani) a făcut un gest rar întâlnit pe terenul de tenis, în meciul cu Simona Halep (27 de ani) din turul al doilea al turneului de mare Şlem de la Wimbledon.

Într-o pauză dintre jocuri Mihaela Buzărnescu i-a oferit sticla ei de apă unui fan căruia i se făcuse rău în timp ce urmărea meciul din tribune. Cei de la WTA au surprins momentul.

Simona Halep, gest dezaprobator la adresa Mihaelei Buzărnescu. VIDEO

Simona Halep şi Mihaela Buzărnescu au fost în centrul atenţiei la Wimbledon, într-un duel românesc. Buzărnescu a oferit fanilor un moment mai puțin obișnuit în astfel de circumstanțe. Ea a oferit o sticlă de apă unui fan căruia i se făcuse rău în tribune. Totul s-a petrecut la scorul de 4-2, 30-0 pentru ea, în setul al doilea. Atunci, „Miki” a remarcat că unui fan i s-a făcut rău în tribune, pe terenul 2 din complexul de la All England Club.

WTA Insider a surprins toate cele întâmplate și a postat momentul pe contul de Twitter. Camerele au surprins-o și pe Simona Halep și gestul ei dezaprobator față de ceea ce a făcut adversara ei. Fanii au tras-o imediat la răspundere pe Simona. Totuși această pauză i-a prins bine Simonei care a revenit în forță în meciul în care era condusă de Mihaela Buzărnescu.

Citește și: Simona Halep – Mihaela Buzărnescu 6-3, 4-6, 6-2, la Wimbledon, este meciul care l-a impresionat pe Cristian Tudor Popescu

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: