Redactia.ro
Home » Monden » Ilie Năstase i-a făcut cadou soției în valoare de un sfert de milion de euro. Cum a făcut rost de bani

Ilie Năstase i-a făcut cadou soției în valoare de un sfert de milion de euro. Cum a făcut rost de bani

Ilie Năstase i-a surprins pe toți când i-a dăruit actualei soții, vara trecută, un cadou de aproximativ 250.000 de euro. 

 

Cum a făcut Ilie Năstase rost de bani

Fostul tenismen i-a cumpărat soției o mașină în valoare de un sfert de milion de euro. Ilie Năstase nu avea banii la îndemână, dar a recurs la un gest incredibil pentru a-i face pe plac soției.

Soția fostului numărul 1 mondial a împlinit 45 de ani pe 15 septembrie, iar acesta i-a făcut un cadou pe măsură. Cadoul extravagant,  un Bentley Continental GT Sport, în două uşi, în valoare de 240.000 de euro, a fost acdoul perfect pentru frumoasa brunetă. Cadoul a fost făcut după cununia religioasă care a avut loc la Techirghiol.

Fostul tenismen a vândut imobilul pe care îl deținea în dorobanți pentru a-și surprinde soția. În fostul imobil din Dorobanți a locuit fostul tenismen împreună cu celelalte soții de până acum. ”Eu despre asta nu vreau să vorbesc. Da, mașina i-am luat-o, i-am făcut-o cadou!”, a spus Ilie Năstase, pentru cancan.ro, după frumoasa achiziție.

Ilie Năstase este îndrăgostit nebunește de actuala soție, pe care o cinsideră ,,o doamnă în sensul adevărat al cuvântului”. Are un băiat de 24 de ani și e și bunică acum”, spunea Năstase, în luna august 2020.

 

 

Fostul tenismen s-a mutat la Constanța

 

Ilie Năstase a mers alături de actuala soție. Fostul tenismen s-a mutat la Constanța, acolo unde locuiește și frumoasa brunetă, la Hârșova, aproape de Constanța. Milionarul s-a bucurat de mare, acolo unde a petrecut toată vara.

”Mi-am luat buletin de Constanța. Avem un apartament aici. Și anul trecut am stat mult la mare.Așa suntem aproape și de Hârșova, acolo unde este mama Ioanei, o vizităm des. Suntem aproape de aceeași vârstă, așa că ne înțelegem bine”, a mai spus Ilie Năstase.

Ioana Simion și Ilie Năstase au devenit un cuplu în aprilie 2018, după ce fostul tenismen s-a despărțit de Brigitte Sfăt.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: