Redactia.ro
Home » Monden » Alin Oprea trăiește din banii iubitei. Fosta soție l-a lăsat fără nimic după divorț

Alin Oprea trăiește din banii iubitei. Fosta soție l-a lăsat fără nimic după divorț

Alin Oprea trăiește din banii iubitei

Alin Oprea, cunoscutul muzician, a ajuns să trăiască din banii iubitei sale, după ce fosta soție, Larisa, l-a lăsat fără nici un ban după divorț.

Fosta soție l-a lăsat fără nimic după divorț

Alin Oprea este cunoscut ca fiind un muzician care a făcut bani mulți din cariera lui, adunând de-a lungul timpului o avere considerabilă. Acum însă a pierdut tot, de la proprietățile pe care le avea până la milionul de euro din conturi, potrivit viva.ro.

În urmă cu câteva luni, muzicianul a șocat pe toată lumea cu divorțul de soția lui, cu care avea o relație de 22 de ani. Divorțul dintre cei doi a fost presărat de scandaluri în presă și la televiziuni, unde atât artistul, cât și soția lui s-au acuzat reciproc de infidelitate. Mai mult fostul membru al trupei Talisman și-a acuzat soția că l-a furat, luându-i drepturile de a scoate bani din conturile familiei și convingându-l să pună toate proprietățile pe numele copiilor.

Alin Oprea a ajuns să fie întreținut de iubită

Alin Oprea trece printr-o situație dificilă. Din cauza divorțului în care a pierdut aproape tot ce avea și mai ales din cauza pandemiei care l-a ținut pe loc, acesta a recunoscut că este sprijinit financiar de iubita sa, cel puțin până își va recupera o parte din bunuri de la soția sa, pe care a dat-o în judecată.

”Mi-am asumat-o! Am o relație și mă bucur și o iubesc pe fata asta! Să dea Dumnezeu să fie bine în continuare! Deci eu nu am mințit că nu am o relație. Am și mă bucur! Hai să fim serioși. Nu ieși în presă și mă acuzi numai pe mine de infidelitate, când tu ai la rândul tău nouă infidelități? Eu le voi demonstra pe toate’, a declarat Alin Oprea la Xtra Night Show.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: