Redactia.ro
Home » Monden » Ellie White, criticată de fani. Ce a scris artista pe Facebook

Ellie White, criticată de fani. Ce a scris artista pe Facebook

GALERIE FOTO (2) Ellie White scandal

După ce a fost infectată cu noul coronavirus, Ellie White a criticat noile măsurile impuse de autoritățile, dar a fost criticată dur de fanii săi. La scurt timp a avut loc un schimb de replici, care a înfuriat-o pe solistă.

Ellie White, criticată de fani. Ce a făcut artista

Ellie White a fost confirmată pozitiv cu coronavirus în urmă cu aproape o lună. După ce președintele a anunțat joi seara noile restricții, care vor intra în vigoare începând de luni, 9 noiembrie. MĂsurile prevăd ca magazinele să se închidă la ora 21.00, școlile și grădinițele vor fi închise și se va trece la telemuncă. Astfel, artista și-a arătat revolta pe rețelele de socializare, dar a fost taxată dur. ”Voua nu vi se pare ceva dubios la noile masuri ce vor intra in vigoare de luni?
Nu inteleg cateva lucruri :
1. – de ce scolile si gradinitele se inchid (multe sunt inchise deja), dar cresele si afterschool-urile raman deschise?
2.- de ce se inchid business-urile mici, unde se poate face distantare sociala foarte usor, dar supermaket-urile, unde se fac aglomeratii, raman deschise?
3.- de ce nu avem voie sa iesim din casa dupa ora 22.00? Virusul e mai activ dupa ora aceea…?🤨
4.- cum am putea noi, artistii si actorii sa lucram in „telemunca”? Si cum vom mai putea sa ne intretinem, daca nu avem voie sa muncim?
5.- de ce speriem lumea cu cifre care nu dovedesc nimic? Numarul infectarilor nu este acelasi cu numarul imbolnavirilor, adica a acelor oameni care ajung FIZIC in spital cu simptome grave! De ce amestecam mere cu cartofi?…Mie mi se par niste masuri luate doar ca sa ii avantajeze pe unii si sa dezavantajeze majoritatea!
Sunt niste masuri fara nici o logica – nici medicala, nici economica, nici umana!!!”, a scris Ellie White pe Facebook.

Fanii au pus-o la zid!

Imediat, fanii săi au criticat-o pentru părerea sa dură. O internaută, cu salariul minim pe economie, i-a transmis un mesaj dur artistei,fapt ce a produs un scandal online.” Când luati pe jumatate de ora 3000 de euro, e bine? Noi, astia care traim cu salariul minim pe economie nu ne plangem ca voi, Tocmai tu, care ai avut virusul, re revolti?”, a scris internauta. La scurt timp, artista i-a răspuns pe măsura. ”Nu ești la curent cu prețurile, dar nu e problemă. Tu nu te plângi pentru că încă încasezi lună de lună. Noi nu mai muncim de aproape un an. Ai rezista atât fără acel minim pe economie pe care ți-l aruncă angajatorul în scârbă? Și apropo, știi cât costă o piesă? Da un videoclip? Ai idee?”, a spus revoltată artista.

Ellie White discutie

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: