Redactia.ro
Home » Monden » Ellie White, infectată cu Covid-19. Răpusă la pat, artista a transmis mesajul cutremurător: „PROBA pentru necredincioși”

Ellie White, infectată cu Covid-19. Răpusă la pat, artista a transmis mesajul cutremurător: „PROBA pentru necredincioși”

Ellie White, infectată cu Covid-19

Artista Ellie White și-a anunțat fanii că a fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Cântăreața a povestit pe blogul său cum a fost experiența și de unde a contactat virusul. Vedeta le-a transmis un mesaj important fanilor săi care îi va pune pe gânduri cu siguranță. Cum se simte acum solista?

Ellie White, infectată cu Covid-19. Răpusă la pat, artista a transmis mesajul cutremurător: „PROBA pentru necredincioși”

Ellie White a fost testată pozitiv cu COVID-19, iar anunțul a fost făcut chiar de ea pe rețelele de socializare. Cântăreața le-a povestit fanilor săi cum a reacționat când a aflat acest lucru și le-a transmis un mesaj important acestora.

Conform acesteia, în următoarele două săptămâni Ellie White va rămâne în carantină la domiciliu, fiind sub tratament. „Ei bine, se pare ca inevitabilul s-a intamplat si la mine. Tocmai ce am primit rezultatul testului Covid, si este pozitiv. In urmatoarele saptamani voi sta carantinata la domiciliu, cu tratamentul aferent. Aveti grija de voi, protejati-va si lucrati intens la imunitatea voastra pentru a putea trece mai usor peste acest virus”, a scris cântăreața pe Facebook.

Ellie White, despre experiența COVID-19

Artista a povestit pe blogul său cum a fost experianța sa cu noul virus și le-a răspuns celor care au acuzat-o că minte pentru bani. Astfel, vedeta a precizat că a avut febră mare timp de 3 zile, dureri în piept, dureri de cap, durere generală de corp și senzație de oboseală. „Am luat virusul Covid care m-a pus la pat pentru 3 zile, cu o stare foarte urata, desi eu chiar cred ca am avut o forma usoara – febra mare, pana in 39 de grade, durere in piept, durere continua de cap, durere generala de corp, senzatie de durere la atingere ( nu am suportat nici atingerea hainelor de pe mine cateva zile ), durere de ochi, senzatie de oboseala cronica si cu o forma usoara de tuse”, a dezvăluit Ellie White.

Mai mult, artista a menționat că anunțul său nu a fost făcut pentru a face propagandă, ci pentru a atage atenția asupra simplului fapt ca publicul să se protejeze și să fie foarte atent la imunitate, pentru ca cei care vor trece prin același lucru să știe ce să facă și cum să reacționeze. Ellie White a primit tratament de la medicul de familie, iar în următoarele 14 zile va rămâne acasă împreună cu familia sa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: