Redactia.ro
Home » Știri » Cum arată acum fosta iubită a lui Nicu Ceaușescu. I-a frânt inima fiului soților Ceaușescu

Cum arată acum fosta iubită a lui Nicu Ceaușescu. I-a frânt inima fiului soților Ceaușescu

GALERIE FOTO (7)

Nicu Ceaușescu, fiul lui Elena Ceaușescu și Nicolae Ceaușescu s-a iubit timp de patru ani cu soprana Daniela Vlădescu. Artista era de o frumusețe răpitoare pe care și acum la 63 de ani o păstrează. Relația  lor s-a destrămat în vara lui 1989.

Cum arată fosta iubită a lui Nicu Ceaușescu

Au trecut mulți ani de când s-a iubit cu fiul soților Ceaușescu, Nicu Ceaușescu, dar ea este la fel de frumoasă. Soprana Daniela Vlădescu i-a cucerit inima acestuia cu înfățișarea ei. Chiar și la cei 63 de ani arată impecabil.

Cea care în anul 2006 a fost numită numită director general al Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” din Constanța, a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Nicu Ceaușescu, fiul cel mic al dictatorului Nicolae Ceaușescu. Din nefericire, Nicu a  sfârșit într-un spital din Viena, în anul 1996, cu diagnosticul de ciroză hepatică.

Soprana a povestit într-un interviu că nu a avut o viață prea bună alături de fiul soților Ceaușescu. Acesta nu îi împărtășea iubirea, asemeni ei. Mai mult, Daniela Vlădescu a spus că nu s-a bucurat de luxul în care a trăit.

„Eu nu am avut o viață ușoară, am avut viața cea mai grea în perioada acestei relații, după care am tras toate ponoasele ani de zile, încă 5 sau 7… Relația a fost nedreaptă pentru că a fost unilaterală și așa cum unii au vrut s-o prezinte ca o mare iubire reciprocă, nu a fost așa. Dacă nu-ți spune niciodată că te iubește și nu-ți spune niciodată că-i e dor de tine… Iar că să-mi dovedească prin fapte, asta cu certitudine n-a făcut-o, dar măcar să fi spus o dată… Relația a durat patru ani, de fapt patru ani de tristețe, de singurătate. M-a afectat relația, și apoi m-a afectat și că am fost judecată c-am avut o viață de lux, deși eu n-am profitat cu absolut nimic de această relație, n-am avut nevoie de nimic și probabil că de asta nici n-am fost pedepsită vreodată așa cum au fost altele pedepsite. Eu am fost un om onest și mi-am dat tot sufletul în relația asta”, spunea Daniela Vlădescu într-un interviu pentru revista Tango.

Cei doi s-au despărțit cu câteva luni înainte de Revoluție

Patru ani cei doi au fost împreună. Doar că în vara anului 1989, soprana a pus punct relației, pentru că s-a îmbolnăvit foarte mult. Mai exact, la gât. ”Prințișorul” nu a primit vestea despărțirii prea încântat. Ci, dimpotrivă, s-a iritat. Artista a fost amenințată. Nicu chiar o suna unoeri și îi plângea la telefon.

”Am stat patru ani cu el pentru că iubirea nu e ceva pe care să-l poți struni, decât dacă ești un om rațional, pe când eu sunt un om al senzorilor și-al sentimentelor și-al sufletului. N-am crezut niciodată că relația va merge. Și culmea este că în vara anului 1989 m-am decis să rup legătura pentru că am suferit foarte mult, m-am îmbolnăvit iar la gât. L-am rugat să mă lase să-mi reiau cariera și să-mi văd de viață mea și i-am spus la revedere. Faptul că i-am spus la revedere l-a iritat, pe moment am primit amenințări că voi fi distrusă, a doua seară erau lacrimi la telefon că nu poate fără mine, deși se putea foarte bine fără mine, o simțisem pe pielea mea”, mai povestea artista.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: