Redactia.ro
Home » Monden » O mai țineți minte? Sora celebrului Babi Minune a dat lovitura pe Youtube

O mai țineți minte? Sora celebrului Babi Minune a dat lovitura pe Youtube

GALERIE FOTO (4)

Sora celebrului Babi Minune s-a lansat în industria muzicală cu o super piesă. După ce s-a remarcat ca dansatoare în clipurile fratelui său, iată că acum e un artist în toată firea. 

Cum arată acum sora celebrului Babi Minune

Petruța Dobre are doar 21 de ani, dar a reușit să facă Youtubul să sară cu ultima piesă, care a strâns, în doar două săptămâni, aproape două milioane de vizualizări. Tânăra cântă muzică de petrecere, iar videoclipurile sale ajung să acumuleze milioane de vizualizări.

Petruța este sora celebrului Babi Minune. Sigur o recunoașteți din videoclipurie artistului, deoarece acesta își lua sora mai mică să danseze. Toată lumea o ştie pe micuţa Petruţa, cea care era îmbrăcată într-o fustă tradiţională ţigănească şi cu o camaşă cu vedere la buric, potrivit cancan.ro.

Sora celebrului Babi Minune
Petruța Dobre când era mică

Între timp, Petruța a crescut și s-a transformat într-o domnișoară sexy, de 21 de ani. Chiar dacă nu mai este dansatarea fratelui său, Petruța nu a renunțat la faimă și vrea să devină un nume mare în istoria muzicii de petrecere.

Muzica i-a adus faimă și succes

Succesul Petruței a venit după ce a lansat piesa ”Ba la mine, ba la ea”. Aceasta a strâns în doar două luni de la lansare aproape 15 milioane de vizualizari pe Youtube. Următoarele piese precum „100 de calendare” (7,4 milioane de vizualizari), „Bună dimineața iubi” (5 milioane de vizualizări) sau „Spui nu, nu” (4 milioane de vizualizări).

Cu ultima piesă a dat lovitura! „Te sărut cu inima” este o melodie în colaborare cu Alex Mica, care a acumulat două milioane de vizualizări pe Youtube, în doar două săptămâni de la lansare. Fanii au fost șocați când au aflat că este sora lui Babi Minune și o felicită pentru succesul său.

Cariera Petruței se află în plină ascensiune, tânăra artistă pregătește o colaborare de senzație și cu What’s UP. Petruța a semnat cu Florin Nek, cel mai tare producător din muzica de petrecere din România.

”Sunt fericită de succesul pe care îl am și sunt conștientă că mai am mult de muncă până voi ajunge acolo unde îmi doresc și unde îmi este locul. Muzica este viața mea și nu m-aș vedea făcând altceva. Sunt fericită de tot ce mi se întâmplă în carieră și totul se întâmplă datorita producatorului meu, Florin Nek. 

Piesa „Te sărut cu inima” este specială pentru mine și mă bucur că Alex Mica a acceptat să colaborăm. Este un artist extrem de talentat, cu o voce specială. Urmează multe surprize muzicale din partea mea, printre care și o colaborare cu What’s UP, un alt artist pe care îl apreciez foarte mult. Sunt binecuvântată de Dumnezeu pentru tot ce mi se întâmplă în carieră. Sunt extrem de fericită și recunoascătoare tuturor oamenilor care au crezut și cred în talentul meu! Vă mulțumesc pentru tot! Le mulțumesc și admiratorilor mei pentru toată susținerea lor și le promit doar piese frumoase!”, a declarat Petruța.

Sora celebrului Babi Minune
Sora celebrului Babi Minune
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: