Redactia.ro
Home » Monden » Iubita lui Alin Oprea, primele declarații după divorțul artistului. ”Nu pot trăi fără tine”

Iubita lui Alin Oprea, primele declarații după divorțul artistului. ”Nu pot trăi fără tine”

GALERIE FOTO (2)

Alin Oprea a lăsat trecutul în urmă și se bucură de noua relație pe care o are. Medana, cea care  l-a cucerit pe cântăreț, a făcut primele declarații cu privire la divorțul artistului. 

 

Primele declarații după divorț

Alin Oprea cunoaște, din nou, fericirea. După divorțul de fosta soție, Larisa, care a zguduit showbiz-ul , artistul este împlinit alături de noua iubită.Divorțul lui Alin de fosta soție, Larisa, nu a fost chiar unul liniștit.

Încă din timpul scandalului cu mama copiilor săi, artistul se declara complet îndrăgostit de noua iubită. Mai mult, cântărețul susținea că ea este cea care i-a adus și liniștea. Pe de altă parte, cei doi au preferat să aibă o relație discretă, până în acest moment.

Alin Oprea împlinește, astăzi, 49 de ani, iar iubita nu s-a putut abține și i-a făcut o declarație de dragoste de zile mari. Medana pare că este înnebunită după artist, iar relația dintre cei doi pare să meargă din ce în ce mai bine.

”Fără tine exist, dar nu trăiesc, pentru că tu eşti culoarea din viaţa mea, cea mai frumoasă şi puternic colorată. Şi da! Eşti culoarea vieţii mele. Aş putea creiona un peisaj superb din culorile curcubeului, însă fără tine nu ar fi decât ceva fad, fără viaţă. Tu eşti curcubeul inimii mele!”, a declarat noua iubită a lui Alin Oprea pentru click.ro.

Medana a ținut să adauge cât de mult îl iubește pe cântăreț și cât de bine se simte atunci când este lângă el.

”Tu eşti soarele vieţii mele. Aş putea să creionez zâmbete, însă fără tine ele nu ar fi decât conturate cu un creion pe o foaie de hârtie. Zâmbetul tău este zâmbetul meu plin de bucurie! (…) Aş putea scrie numele tău pe albastrul cerului, însă fără tine alături ar fi acoperit de nori mulţi şi negri, pentru că numele tău e adânc înfipt în sufletul şi în inima mea”, a mai adăugat bruneta.

 

Alin Oprea și Larisa

 

Alin Oprea a divorțat de fosta soție, Larisa, după 22 de ani de căsnicie. Deși cei doi au vrut să se despartă în termeni amiabili, divorțul s-a terminat cu un scandal de zile mari. De-a lungul procesului de divorț, detalii șocante au ieșit la iveală din mariajul celor doi. Mai mult, cântărețul a declarat că Larisa îi întoarce pe copii împotriva lui.  Unul dintre motivele separării a fost distanța. Un alt motiv este reprezentat de viciile artistului, după cum a dezvăluit chiar fosta soție.

Mulți apropiați au susținut că Alin a fost constrâns de caracterul puternic al soției sale. Alin Oprea mai susținea că viața petrecută alături de Larisa a fost una obositoare, acesta fiind și motivul din cauza căruia artistul a apelat la alcool.

,,Alin simte că a trăit degeaba 25 de ani, el a fost ca o marionetă în mâinile Larisei. Ea l-a dominat mereu, iar el pur și simplu nu a știut să își impună voința înfața ei, parcă era vrăjit. Acum se simte un om liber, simte că are propria personalitate. Nici măcar nu a mai pus gura pe băutură, atât de mult l-a schimbat iubita lui’‘, au declarat apropiați ai acestuia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: