Redactia.ro
Home » Monden » Oana Zăvoranu, taxată dur de o ispită celebră. „Querida” se va înfuria

Oana Zăvoranu, taxată dur de o ispită celebră. „Querida” se va înfuria

GALERIE FOTO (5) Oana Zăvoranu, taxată dur de o ispită celebră

În ultima vreme, Oana Zăvoranu a criticat pe orice i-a căzut cu tronc. După ce s-a luat de Pepe și fosta sa soție, actrița a trecut la a le critica pe influencerițele cunoscute ale României. Cu toate că cele vizat nu au reacționat la mesajele ei, o ispită celebră s-a declarat oripilată de declarațiile făcute de aceasta. Nicoleta Dragne, le-a luat apărarea „victimelor”!

Oana Zăvoranu, taxată dur de o ispită celebră. „Querida” se va înfuria

Oana Zăvoranu este cunoscută pentru stilul său unic de sinceritate. Cu toate că de multe ori adevărul sau părerea cuiva ar putea deranja, Oana trece peste acest lucru și spune lucrurilor pe nume. În ultima vreme, Zăvo a criticat-o dur pe Oana Roman, dar și pe câteva influencerițe din România, precum Adelina Pestrițu, Alina Ceușan sau Christina ICH. Cu toate astea, cele vizate nu au reacționat la mesajele postate de actriță în mediul online.

Însă, o ispită celebră a recunoscut că este deranjată de atitudenea Oanei Zăvoranu. Deși în ultima perioadă a fost cât se poate de discretă, Nicoleta Dragne nu s-a mai abținut și a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care își exprimă punctul de vedere referitor la mesajele postate de Oana. ”Am văzut anumite postări ale unor persoane, sunt de râsu-plânsul! Trebuie să te plictisești grav ca să faci așa ceva, dar ce mi se pare mie cel mai frapant, nu că se plictisește, sunt oamenii. Oamenii cum încurajează răutatea. Îmi trimisese o fată că x-lică se ia de influenceri, credea că am vreo problemă cu influencerii. Dar eu nu am o problemă cu influencerii, eu am o problemă cu cei care mint, este o chestie total diferită. Că ești influencer și primești bani ca să faci reclamă unei firme, este dreptul tău, că muncești pentru asta și nu am o problemă cu asta, am o problemă cu oamenii care recomandă niște produce pe care nu le folosesc, ” a fost o parte din mesajul Nicoletei.

Nicoleta Dragne îi ia apărarea Adelinei Pestrițu

Asta nu a fost tot! Ispita a precizat că Oana Zăvoranu nu ar trebui să judece o persoană dacă nu o cunoaște, și că o dezgustă faptul că le-a critica atât de dur pe Adelina Pestrițu și pe Alina Ceușan. ” Alina este un om care muncește. Pe partea ei. Unii merg la bancă, alții fac online. Mie nu mi se pare simplă treaba, nu e ușor. Mai ales când ai și copil, chiar dacă ai ajutor. Chiar dacă ai ajutor, te trezești noaptea, îi dai să mănânce, nu ai niciun chef să te trezești de dimineață, să îți faci bucle, să stai pe story, sunt multe chestii din astea… ȘI ea le face, și le face chiar mișto. Mi-ar plăcea să am energia ei, dar uite că nu pot”, a spus Nicoleta Dragne.

Totodată, Nicoleta a declarat că o admiră pe Adelina Pestrițu, deoarece aceasta este un model că se poate avansa în viață. „Pentru mine Adelina Pestrițu este exemplul real că poți să avansezi în viață, că poți să îți depășești nivelul, că nu trebuie să rămâi o dansatoare. Dacă ai șansa și poți să ajungi mai sus, bravo!”, a mai spus Nicoleta Dragne. Fosta ispită de la Antena 1, a născut un băiețel în urmă cu câteva luni, și i-a pus numele Vladimir. Tatăl micuțului este Bruno, fostul soț al Mădălinei Pamfile. Blondina a fost discretă în legătură cu relația sa de dragoste, asumându-și amândoi povestea lor de iubire abia după ce s-a aflat că este însărcinată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: