Redactia.ro
Home » Monden » Cum s-a transformat Oana Zăvoranu de-a lungul timpului. Vedeta arată spectaculos la 47 de ani

Cum s-a transformat Oana Zăvoranu de-a lungul timpului. Vedeta arată spectaculos la 47 de ani

Cum s-a transformat Oana Zăvoranu de-a lungul timpului

Oana Zăvoranu este una dintre vedetele care și-a menținut frumusețea de-a lungul timpului. Acum, la aproape 50 de ani, bruneta arată mai bine ca niciodată. 

Cum s-a transformat Oana Zăvoranu de-a lungul timpului

Oana Zăvoranu a trecut prin multe schimbări în decursul anilor. Acest lucru se datorează stilului de viața sănătos, al vieții extravagante și, bineînțeles, a faptului că nu a apelat la intervențiile medicilor esteticieni.

Actrița are acum 47 de ani, însă nu se observă deloc. Bruneta arată ca la 20 de ani și se mândrește cu corpul ei sexy. Aceasta a dezvăluit că are grijă multă de ea pentru a arăta așa, pentru că aspectul fizic este cel mai important. Silueta ei de invidiat se datorează în mare parte dietelor și exercițiilor fizice, potrivit ciao.ro.

Oana Zăvoranu nu ratează nicio ocazie pentru a-și etala corpul superb, astfel că fanii care o urmăresc pe rețelele de socializare sunt în permanență uimită de formele apetisante ale brunetei. Aceasta postează des fotografii în costum de baie și în ținute sexy.

De asemenea, diva se laudă pe rețelele de socializare cu faptul că nu s-a schimbat foarte mult și că anii nu și-au pus amprenta si asupra ei. Astfel că deseori postează poze vechi pe contul său de Instagram în care le arată fanilor că nu s-a schimbat deloc.

Oana Zăvoranu iubește tratamentele cosmetice

Oana Zăvoranu nu a apelat la operațiile estetice, însă a recunoscut că este o impătimită a tratamentelor cosmetice. Vedeta petrece ore în sir în saloane și cheltuie luna mii de euro pe tratamente.

”Mai remodelăm pe la gleznuțe, pe la posterior. (…) Urmăritoarele mele mă întreabă frecvent, poate chiar zilnic ce faci de arăți atât de bine, la față, la corp. Am 100 de poșete, da, dar spun în premieră că am și poșete care costă câteva sute de euro. Am fost contactată să scriu și câteva volume autobiografice”, povestea Oana Zăvoranu la Xtra Night Show în urmă cu ceva timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: