Redactia.ro
Home » Monden » Oana Zăvoranu îl face praf pe un alt membru 5GANG: ”Cum se face milogeala adevărată”

Oana Zăvoranu îl face praf pe un alt membru 5GANG: ”Cum se face milogeala adevărată”

Oana Zăvoranu îl face praf pe un alt membru 5GANG

Oana Zăvoranu nu iartă pe nimeni! Actrița și-a propus să critice pe oricine îi iese în cale, fără să țină cont de păreri sau reacții. Bruneta a ieșit la atac în urmă cu câteva săptămâni, după ce Pepe a anunțat ca divorțează de Raluca Pastramă. Printre victimele sale se numără Oana Roman, Andreea Bănică, Andreea Marin și lista poate continua fără probleme.

Oana Zăvoranu îl face praf pe un alt membru 5GANG: ”Cum se face milogeala adevărată”

După ce în urmă cu câteva zile, Oana Zăvoranu l-a criticat dur pe Selly, celebrul vlogger, recent actrița l-a atacat pe un alt membru 5GANG. Este vorba despre Andrei Gavrilă, cunoscut sub numele de Gami. Oana Zăvoranu a răbufnit după ce Oana Roman a jignit-o în emisiunea lui Măruță. De atunci, actrița nu mai iartă pe nimeni, iar puține sunt cei care nu au fost criticați de aceasta. ”Am auzit de un #@$% Selly sau Shelly, m-am uitat vreo 30 de secunde că nu am rezistat mai mult. I-aș da numai șuturi în c*r și palme peste cap ca în Benny Hill! E și asta influencer my ass?”, a spus Oana Zăvoranu despre Selly în urmă cu doar câteva zile!

Astfel, recent vedeta a intrat pe profilul lui Gami și a decis să comenteze, adresându-i cuvinte dure, după ce acesta le-a cerut fanilor săi donații celor care îl urmăresc în mediul online pentru a amenaja un apartament. ”Uitați-vă cum se face milogeala adevărată. Ajutați-l mă și pe el cu mobilă că a dat și gletul tot”, a spus Oana Zăvoranu pe InstaStory despre clipurile video pe care Gami le-a postat!

Oana Zăvoranu, atac la adresa Valentinei Pelinel

Oana a decis să nu mai tacă, fiind decisă să ia la rând toate vedetele din showbiz-ul românesc. După Oana Roman, Adelina Pestrițu, Christina Ich, Andreea Bănică și multe altele, în vizorul ”Queridei” au intrat Valentina Pelinel și Cristi Borcea. Zăvo nu a mai ținut cont de limite și a făcut-o cu ou și cu oțet pe iubita lui Borcea. Bruneta a numit-o ”amărâtă” și i-a comparat buzele cu cele ale unui iepure. De asemenea, fosta parteneră a lui Pepe s-a luat și de cariera de fotomodel a blondinei. ”Ce dracu aștepți tu, mă amărâto? Trenul de Buzău? Că pe ăla de New York, unde erai tu ”mare model”, l-ai pierdut! Uitați-o mă și pe buză de iepure, că și ea e INFLUENCEREA MY ASS… și face și ea concursuri cu nimic”, a fost mesajul transmis de Oana pentru Pelinel.

Asta nu e tot! Oana l-a introdus și pe Cristi Borcea în afirmațiile ei. Aceasta consideră că omul de afaceri nu-i mai dă bani iubitei lui, motiv pentru care Valentina a decis să organizeze concursuri pe rețelele de socializare. Cât timp a criticat-o, Oana Roman nu a reacționat, însă, în momentul în care actrița a postat un mesaj cu fiica acesteia, soția lui Marius Elisei a decis să o dea în judecată pe Oana Zăvoranu. Aceasta a spus că Zăvvo i-a terfelit fiica. ”Vă rog, am nevoie de un sfat juridic beton pentru a face plângere și orice altă cale legașă există pentru a trage la răspundere o persoană care a furat poza cu copilul meu, fără acordul meu, și a denigrat acest copil public pe rețelele sociale. Atâta timp cât atacurile au fost la adresa mea nu am reacționat pentru a intra în conflict cu un om cu grave probleme psihice, dar atacul la adresa copilului meu și al oricărui copil este de neacceptat pentru oricine.”, este o parte din mesajul Oanei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: