Redactia.ro
Home » Monden » Ce va face Augustin Viziru cu marele premiu de la Ferma. Câștigătorul are planuri de viitor

Ce va face Augustin Viziru cu marele premiu de la Ferma. Câștigătorul are planuri de viitor

Augustin Viziru este concurentul care a câștigat competiția de la PROTV, ”Ferma-Orășeni vs. Săteni”. Așadar, atât trofeul, cât și marele premiu de 50.000 de euro i-au revenit lui. Actorul are planuri mari de viitor, odată cu terminarea show-ului. Ce va face cu cei 50.000 de euro?

Augustin Viziru, câștigătorul Ferma-Orășeni vs. Săteni

Noul sezon al emisiunii Ferma, de la Protv, a fost câștigat de Augustin Viziru. El este cel căruia i s-au înmânat trofeul competiției și marele premiu de 50.000 de euro. Actorul a făcut primele declarații despre ce va face mai departe, odată cu terminarea show-ului, dar și cum are de gând să cheltuiască banii câștigați.

Augustin Viziru nu a fost un concurent nou la emisiunea Ferma. El  a mai participat și în 2015, dar a fost nevoit să se retragă, după ce s-a tăiat la mână în timpul unei probe. Revenirea în competiție a fost discutată cu soția lui.

”Decizia a fost luată de mine și de iubita mea, deoarece era un moment important în viața noastră, fiind chiar după nașterea Mariei. Ea m-a încurajat și mi-a spus că este șansa mea la revanșă și că mi-ar părea rău dacă voi rata această ocazie”, a spus câștigătorul Ferma pentru Click.ro

Augustin Viziru a dezvăluit și de ce i-a fost frică atunci când a acceptat propunerea de a se întoarce la Ferma. Potrivit spuselor sale, a venit cu gândul de a câștiga, dar și gândul de a avea mai multă grijă în timpul probelor, care nu sunt deloc ușoare.

”Înainte de a deveni tată, obișnuiam să mă arunc cu capul înainte, să nu mă gândesc atât de mult la pericole. Acum lucrurile s-au schimbat, trebuie să fiu alături de fetița mea. Iar într-o astfel de competiție, probele sunt dificile și uneori periculoase, așa că mi-am dorit să am mai multă grijă, având totuși în cap dorința de a câștiga”,  a mai precizat actorul pentru sursa menționată.

Atunci când a revenit pe ”platourile” de la Ferma, Augustin Viziru s-a simțit straniu și avea amintiri neplăcute, povestește el.

”Au fost niște situații destul de ciudate, parcă eram acolo, dar era alt loc. Când intram în camera în care dormeam, mă treceau tot felul de amintiri, majoritatea neplăcute”, a mai dezvăluit Augustin Viziru.

Ce i s-a părut cel mai greu lui Augustin Viziru la emisiunea Ferma

Se cunoaște faptul că în emisiunea Ferma accesul la mâncare este oarecum limitat, de aceea, concurenții pierd foarte multe kilograme. Augustin Viziru, însă, mărturisește că nu a slăbit foarte mult, asta pentru că pierduse din greutate, înainte de reîntoarecerea în marea competiție. Cel mai greu la ”Ferma” este interacționarea cu cei din jur, potrivit actorului.

”Nu am slăbit foarte multe kilograme, undeva la 5 kg. Începusem să slăbesc dinainte să plec în competiție și deja am cu 22 kg mai puțin. Cel mai greu într-un joc de felul acesta, fiind un joc de socializare, este partea de a interacționa cu oamenii, în condiții grele. Fiecare are un comportament, temperament și când ieși din zona de confort, orice te deranjează. Orice mic detaliu face diferența și poți ajunge într-o postură foarte neplăcută”, a dezvăluit Augustin Viziru.

Ce va face Augustin Viziru cu marele premiu

Legat de marele premiu de 50.000 de euro, Augustin Viziru îl va investi în familie.

”Îl voi aduce în familie, desigur. Am muncit foarte mult pentru acest premiu și voi cheltui acești bani strict pentru familie, pentru oamenii care contează în viața mea” a mai adăugat Augustin Viziru, câștigătorul Ferma-Orășeni vs. Săteni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: