Redactia.ro
Home » Monden » Augustin Viziru, înșelat de fosta soție. Ce s-a ales de Oana Mareș la 9 ani după ce a divorțat de actor

Augustin Viziru, înșelat de fosta soție. Ce s-a ales de Oana Mareș la 9 ani după ce a divorțat de actor

GALERIE FOTO (10) Augustin Viziru, înșelat de fosta soție

Augustin Viziru, înșelat de fosta soție. În urmă cu 9 ani, Augustin Viziru a divorțat de Oana Mareș, după 11 ani de relație. Oana a fost surprinsă la acea vreme de paparazzi în apartamentul unui bărbat, iar relația celor doi s-a încheiat ulterior, printr-un divorț. La scurt timp, blondina și-a refăcut viața alături de un alt bărbat, iar acum este împlinită atât pe plan profesional, cât și sentimental. Oana Mareș s-a umplut de bani după ce s-a recăsătorit. Cu ce se ocupă fosta soție a lui Augustin Viziru?

Augustin Viziru, înșelat de fosta soție. Ce s-a ales de Oana Mareș la 9 ani după ce a divorțat de actor

Augustin Viziru și Oana Mareș au fost împreună timp de 11 ani, iar în urmă cu 9 ani, cei doi au divorțat. La acea vreme, Oana a fost surprinsă de paparazzi Ciao.ro, în timp ce intra în locuința lui Cosmin Natanticu. După ce  și-a dat seama că reporterii sunt pe urmele ei, Oana l-a sunat pe Augustin pentru a o salva. Ulterior, prezentatoarea Tv a spus că actorul îi este prieten foarte bun, motiv pentru care își permite să-l viziteze destul de des. Augustin Viziru a venit la „locul faptei” și a declarat în fața jurnaliștilor următoarele: „Noi avem o relatie extrem de speciala. Cosmin este coleg de trust cu mine, jucam impreuna. Poate ca sotia mea este maniaco-depresiva…”.

Ei bine, la scurt timp, actorul și prezentatoarea tv au divorțat în 2011, fiecare întemeindu-și pe parcurs o familie. Viziru a participat de-a lungul anilor în diferite show-uri televizate, în timp ce Oana Mareș s-a retras în urmă cu patru ani din lumina reflectoarelor. Augustin Viziru a devenit tată în urmă cu câteva luni, având o fetiță, cu actuala sa iubita, în timp ce Oana Mareș are un copil de 5 ani cu Dragoș Săbăreanu.

La un moment dat, Viziru a declarat, în timp ce viziona imagini de la nunta cu Oana și a comentat modul în care relația cu fosta soție s-a terminat.“Nu regret nimic din ce a fost. Uşă de biserică nu am fost nici eu, doar nu m-a luat de la bibliotecă. Acum ea are o familie, are un copil, îi doresc să fie sănătos”, declara actorul in urma cu ceva timp.

Cu ce se ocupă Oana Mareș?

După o pauză de patru ani, Oana Mareș s-a întors în televiziune. Fosta soție a lui Viziru prezintă emisiunea ”OANAapp”, difuzată pe TVR2, de la ora 15.00 la 16.00, iar de la 17.00 la 18.00 are o oră de divertisment. De asemenea, vedeta mai apare în spoturi publicitare, având și o producție de mobilier personalizat pentru copii. Totodată, Oana Mareș și-a deschis și un atelier care face mobilă pentru micuți, iar designerul este soțul său, arhitectul Dragoș Săbăreanu. Oana Mareș a prezentat în urmă cu câțiva ani șitirile sportive la Național Tv, după care s-a mutat la postul de sport, GSP TV. Ulterior, Oana a prezentat la Antena 2, unde a moderat jurnalul monden ”It’s show time!”.Oana și Dragoș s-au căsătorit în 2014, după care a adus pe lume primul său copil.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: