Redactia.ro
Home » Monden » Dana Rogoz și-a început aventura cu fiica ei! Ce au făcut când au ajuns în Slovacia

Dana Rogoz și-a început aventura cu fiica ei! Ce au făcut când au ajuns în Slovacia

GALERIE FOTO (3) Dana Rogoz și-a început aventura cu fiica ei

Dana Rogoz a plecat în Slovacia împreună cu fiica ei cea mică. Actrița a primit un rol foarte imporatant într-un lungmetraj, astfel că s-a echipat și a plecat în cea mai frumoasă aventură cu bebe Lia. 

Dana Rogoz și-a început aventura cu fiica ei

De curând, Dana Rogoz a anunțat pe rețelele de socializare că va pleca într-o aventură cu Lia, fiica ei în vârsta de 7 luni. Actrița a primit un rol foarte important într-un lungmetraj în Slovacia.

Imediat cum au ajuns în țara care o sa le fie gazdă câteva săptămâni, Dana Rogoz a publicat o fotografie cu prieliștea locuinței unde sunt cazate, potrivit OK! Magazine.

“Am ajuns în camera de hotel și asta e priveliștea de la fereastra noastră. Lia a avut primul ei zbor cu avionul și a fost foarte liniștită. A și dormit puțin, că prea îi era bine la mama ei în brațe. Acum am despachetat tot, m-am organizat cât am putut de bine în camera de hotel, am pus sterilizatorul și steamerul într-un loc, am găsit un altul pentru înfășat și schimbat bebe Lia, am băgat morcovii, păstârnacul și pătrunjelul în frigider (mda, am venit cu legume în bagaj, ca să am pentru mâine, nu râdeți), iar acum am un zambet larg pe față”, a scris Dana Rogoz pe Instagram.

Dana Rogoz și-a început aventura cu fiica ei

Dana Rogoz și-a lăsat soțul și fiul acasă

Dana Rogoz a făcut anunțul că va pleca alături de fiica ei, Lia, în Slovacia, pe rețelele de socializare. Urmăritorii au fost de-a dreptul uimiți atunci când au vazut că aceasta a plecat de acasă cu fiica ei așa de mică. Însă ce i-a surprins pe fani, a fost faptul că soțul și fiul ei mai mare au rămas singuri în România.

Actrița este mereu sinceră cu fanii ei, astfel că și de data aceasta le-a mărturisit motivul plecării. Dana Rogoz a primit un rol principal într-un lungmetraj și cum micuța Lia, fiica ei în vârstă de 7 luni este încă alăptată, actrița a ales să trăiască această aventură împreună

Dana Rogoz și-a lăsat soțul și fiul acasă

“Plecam in Slovacia. Dupa foarte multe amanari, din februarie si pana acum, intr-un final plec spre Slovacia pentru filmarea unui lungmetraj strain, in care joc unul dintre rolurile principale. Si pentru ca inca o alaptez pe Lia, am ales sa calatorim impreuna. Suntem doar noi doua, baietii au ramas acasa, si sper sa ne fie bine in aceasta aventura si sa ne intoarcem sanatoase inainte de Craciun acasa. Noi nu am mai calatorit deloc anul acesta, nici cu avionul, nici cu masina in afara tarii, incercand sa ramanem in siguranta. Asadar, e un pas urias pentru noi. Sper ca am luat tot ce trebuie pentru prima calatorie in afara tarii cu ea: pompa, blender, sterilizator… nu vreti sa stiti, toata casa! Imi doresc sa avem parte de o experienta frumoasa, despre care sa ii pot povesti cu bucurie Liei, peste ani. Si ca sa fie si mai grea plecarea, Vlad a plans in hohote la despartire… offf! Sa ne tineti pumnii!”, spune Rogoz.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: