Redactia.ro
Home » Monden » Denisa Tănase, mai naturală ca niciodată! Artista a renunțat complet la machiaj

Denisa Tănase, mai naturală ca niciodată! Artista a renunțat complet la machiaj

GALERIE FOTO (3) Denisa Tănase, mai naturală ca niciodată!

Denisa Tănase, mai naturală ca niciodată! Denisa Tănase a luat o decizie surprinzătoare! Jumătatea trupei Bambi a renunțat complet la machiaj, afișându-se mai naturală ca niciodată. Fanii artisei au rămas muți de uimire când au văzut cum arată aceasta nemachiată.

Denisa Tănase, mai naturală ca niciodată! Artista a renunțat complet la machiaj

Denisa Tănase, mai naturală ca niciodată! Denisa Tănase și-a surprins fanii cu o nouă postare. Jumătatea trupei Bambi a luat o decizie radicală și uimitoare. Denisa este mai naturală ca niciodată! Vedeta a luar decizia de a renunțat complet la machiaj, fiind dispusă să se afișeze nemachiată. Cu toate că, dintotdeauna, Denisa este o prezență care nu trece neobservată și nu uită niciodată să treacă pe la coafor ori pe la make-up artist, cântăreața a luat această decizie șocantă. Recent, blondina a postat pe Instagram o imagine în care apare complet nemachiată. Aceasta și-a anunțat urmăritorii că își așteaptă logodnicul să se întoarcă de la cofetărie, după care vor viziona un film. Dar nu acest lucru le-a atras atenția fanilor săi, ci faptul că Denisa s-a filmat complet nemachiată. Vedeta a decis să se filmeze nemachiată pentru a le arătat femeilor cum își întreține tenul, chiar se machiează de foarte mult timp. Denisa purta o lenjerie de noapte neagră, decoltată, în care arăta superb.

Denisa Tănase s-a logodit

Denisa Tănase este mai îndrăgostită ca niciodată! Sora Ralucăi Tănase s-a logodit cu Mircea Brânzei și deja cei doi se comportă ca și cum ar fi deja căsătoriți. Denisa s-a reorientat în carieră și a devenit o femeie de afaceri. Cu toate că munca îi ocupă mai tot timpul, acest lucru nu este o piedică pentru relația lor de cuplu. Mircea Brânzei este și el om de afaceri cunoscut și osprijină în totalitate pe Denisa în tot ceea ce vrea să facă. Într-o emisiune TV, Dragoș a spus că blondina l-a cucerit prin simplitate și sinceritate. Din cauza pandemiei de coronavirus, planurile lor de nuntă au fost date peste cap. „Trebuia să fie anul ăsta o nuntă, dar nu a depins de noi. Dar e ca și cum am fi căsătoriți. M-am îndrăgostit de Denisa, nu exista termenul de afaceri, m-am îndrăgostit de ea pentru că e o persoană simplă, sinceră, cu care mă completez, are potențial. Denisa este cel mai bun învățăcel. Afacerea pe care o avem împreună este mai bună decât cele pe care le am singur. Ea și noaptea visează muncă”, a spus omul de afaceri.

Mai mult, Denisa Tănase și logodnicul ei vor să devină părinți cât mai curând. În urmă cu câteva luni, artista a vorbit deschis despre acest subiect. „Da, ne dorim un copil. Doamne ajută să fie la un moment dat pe drum, tocmai pentru că ne dorim. În momentul acesta nu am nici un anunț de făcut”, spunea Denisa.

În urmă cu un an, surorile Bambi au anunțat că au decis să meargă pe drumuri separate, fiecare ocupându-se de propriile dorințe. Denisa a fost cea care a făcut anunțul, care i-a întristat pe fanii trupei.„Noi suntem de foarte mulţi ani în faţa voastră şi în timpul ăsta este deja clar. Fiecare dintre noi este o femeie independentă, cu direcţii diferite atât din punct de vedere personal, cât şi profesional. Artistic suntem împreună, dar ne vom dori să facem şi anumite proiecte separat”, a explicat Denisa Tănase. În 1999, Denisa și Raluca Tănase au format trupa Bambi, iar în 2000, acestea au lansat primul videoclip intitulat „Doi ochi căprui”, având premiera la Festivalul „Callatis” din Mangalia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: