Redactia.ro
Home » Monden » Ce planuri au Inna și Deliric de sărbători! ”Alte planuri nu am”

Ce planuri au Inna și Deliric de sărbători! ”Alte planuri nu am”

Ce planuri au Inna și Deliric de sărbători! ”Alte planuri nu am”

Inna și Deliric trăiec o adevărată poveste de dragoste. Cei doi s-au cuplat de puțin timp, însă s-au apropiat foarte mult. Ce planuri au Inna și Deliric de sărbători?

Ce planuri au Inna și Deliric de sărbători

Inna este una dintre cele mai apreciate artiste din România. De-a lungul timpului a trecut prin relații care au făcut-o să sufere, însă nu a renunțat să creadă în iubire, de aceea este acum împreună cu Deliric, un artist celebru. Cei doi se iubesc foarte mult, iar acum fanii se întreabă ce planuri au Inna și Deliric de sărbători.

Cei doi artiști s-au îndrăgostit în pandemie. Aceștia s-au apropiat foarte mult, de aceea au ales să-și petreacă sărbătorile de iarnă din acest an împreună. Din cauza faptului că ambii au avut de suferit din cauza restricțiilor și nu au concerte, acum s-au decis să petreacă sărbătorile cu familia, scrie spynews.ro.

Cei doi nu și-au făcut planuri mari de Sărbători. Nu se poate călători din cauza pandemiei și nici evenimente nu sunt. Așadar noaptea de Revelion nu îi va prinde pe scenă, însă partea bună este că vor putea petrece unul alături de celălalt.

”Petrec cu familia, în Bucureşti. Alte planuri nu am, nu este o perioadă în care să poţi face planuri, pentru că este impredictibil totul. Mama pregăteşte mâncare tradiţională şi ne bucurăm să fim împreună”, a dezvăluit Inna.

Ce a atras-o pe Inna la Deliric

Inna a fost mereu secretoasă cu privire la relațiile ei sentimentale. Se pare însă că de data aceasta nu a reușit să țină prea mult, astfel că s-a aflat despre cei doi la puțin timp după ce s-au combinat. Artista a recunoscut că este mai fericită ca niciodată. El a impresionat-o pe cântăreață cu trei calități esențiale: spontaneitate, inteligență și simț al umorului.

”Un om special. Alături de el sunt fericită”, l-a descris Inna pe Deliric.

Pe lângă aceste calități, Inna a fost atrasă și de talentul lui în bucătărie. Artista este impresionată de preparatele gustoase pe care i le gătește, însă, pentru perioada Sărbătorilor, acestea vor fi mai puțin obișnuite. Puțină lume știe, dar Deliric, cel care și-a ales celebrul logo în formă de porc este un vegetarian convins. Prin urmare și preparatele pe care i le servește Innei nu conțin carne.

„După cum bine nu știți, fratele vostru este vegetarian. Un porc care mănânca porc nu e kosher deloc… e canibal”, a scris celebrul rapper.

”Tot ce pregăteşte el este delicios! Găteşte mereu vegan şi mă surprinde de fiecare dată”, a povestit Inna.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: