Redactia.ro
Home » Monden » Inna și Deliric, moment romantic în bucătărie! Cei doi au gătit împreună

Inna și Deliric, moment romantic în bucătărie! Cei doi au gătit împreună

Inna și Deliric, poze din vacanță

Inna și Deliric sunt unul dintre cele mai celebre cupluri din showbiz. Ei suprind mereu, în ultima vreme, prin ipostaze de tandrețe. Ultima oară, în bucătărie, unde au gătit împreună.

Inna și Deliric au gătit împreună

Inna și Deliric sunt unul dintre cele mai noi cupluri din showbiz și nu ezită să surprindă tot mai mult, în ultima vreme. De data aceasta, în bucătărie. Cei doi au gătit împreună și au avut momente de tandrețe, potrivit spynews.ro.

Inna și Deliric și-au anunțat în mod oficial relația în acest an. Un an nu prea bun la capitolul cupluri am putea spune, pentru că mulți îndrăgostiți s-au despărțit odată cu pandemia. Nimeni nu se aștepta ca cei doi să facă o echipă bună și…în bucătărie.

Inna și Deliric, momente de tandrețe în bucătărie

Inna și Deliric s-au pus pe gătit! Ce-i drept, mai mult Deliric decât Ina. El stătea de zor la tigaie, iar Inna…îl ajuta cu bolurile.

Inna și Deliric

Inna și Deliric în Dubai

Inna și Deliric au petrecut momente frumoase și în Dubai. Acolo unde artista și-a sărbătorit ziua de naștere.Rapperul a pus pe instagram o poză incitantă, în care a etichetat-o și pe Inna. La scurt timp, și Inna a continuat jocul iubitului ei, și a întrebat: „Stai puțin, cine e acolo?”.

Deliric, pe numele său real Răzvan Eremia, este la bazză rapper, dar și om de afaceri. Chiar a pornit o afacere de la zero, anume, brandul PORC și FACEM Records. Brandul este o casă de discuri independetă de rap. Încă de când era copil, Deliric s-a apucat de muzică.

”Am învățat de unul singur să fac grafică pentru CD-uri, îmi făceam poze… Și pentru că rapperii trebuiau să aibă blugii foarte largi, când eram copil mi-i făceam singur. Am rămas cu visul asta de a face hainele tot eu și am făcut un magazin online, să vând hainele mele. Am pornit cu trei tricouri în 2011 și acum am ajuns undeva le vreo 300 de produse și la un business cu o cifră de afaceri de aproape 1 milion de euro” a spus Deliric.

În luna iunie, Deliric a lansat și o piesă despre reducerea plasticului, semn că îi place să protejeze natura.

”Drama oricărui poet este că poate lupta pentru crezurile lui doar prin puterea cuvintelor. Mă bucur că prin platforma ASAP am posibilitatea să văd în sfârșit ideile materializate. E timpul să ne unim forțele și să luptăm pentru binele Planetei”, a declarat Deliric, potrivit Green Report.

Cu greu au confirmat cei doi relația. Inna a spus pentru Elle că nu obișnuiește să vorbească despre viața sa personală.

„Nu obișnuiesc să vorbesc despre viața mea personală și nici el nu a făcut-o până acum. Dar da, suntem împreună! Ați fost vigilenți”, a spus artista.  Inna îl iubește mult pe Deliric, o postare pe Instagram a dat-o de gol: „La mulți ani persoanei și rapperului meu preferat din lume”, a scris INNA.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: