Redactia.ro
Home » Monden » Inna și Deliric nu își mai ascund relația. Cum au fost surprinși cei doi pe străzile din capitală

Inna și Deliric nu își mai ascund relația. Cum au fost surprinși cei doi pe străzile din capitală

GALERIE FOTO (5) Inna și Deliric nu se mai ascund!

Noul cuplu a apărut împreună pentru prima dată în public. De câteva luni au au apărut mai multe speculații despre povestea de iubire dintre Inna și Deliric. Zilele trecute celebrul cuplu a decis să nu își mai ascundă relația și au fost surpinși plimbându-se tandru pe străzile capitalei.

Inna și Deliric și-au asumat relația. Ce au făcut la prima întâlnire

Inna este una dintre cele mai cunoscute artiste din România. Mai mult, vocea ei este recunoscută și peste granițe, însă viața personală a ales să o țină departe de lumina reflectoarelor. De la începutul carierei au existat mai multe zvonuri despre posibilele relații, dar Inna nu s-a afișat cu nici unul dintre foștii parteneri.

Zilele trecute paparazzi cancan.ro i-au surprins pe cei doi îndrăgostiți plimbându-se pe străzule din București. Noul cuplu a profitat de ultimele zile cu temperaturi mai ridicate și a decis să se bucure de o plimbare relaxantă pe jos. În ciuda celebrității, cei doi au ales un look simplu, sport, iar cel mai important accesoriu a fost zâmbetul pe care îl aveau când se priveau.

Inna a optat pentru o rochie lungă, vaporoasă de vară. Artista a cimpletat ținuta cu o pereche de ochelari de soare, un coc lejer și o pereche de adidași ce i-au permis să bată orașul la pas. Deliric sau Răzvan Eremia pe numele real, a avut o ținută la fel de lejeră, cum a și obișnuit publicul. Artiștii par foarte fericiți împreună, chiar dacă nu s-au sărutat în văzul lumii. Ei și-au zâmbit neîncetat și s-au ținut de mână, asemenea unor adolescenți.

De când sunt cei doi împreună. Cum s-au dat de gol prima dată

În jurul celor doi au apărut mai multe zvonuri. Cu toate acestea, Inna care a lăsat să se înțeleagă că între ei se înfiripă o poveste de iubire. Cântăreața a postat o fotografie cu el pe contul său de Instagram, alături de un mesaj emoționant și plin de iubire. Mesajul a venit în contextul zilei de naștere ale rapperului.

„La mulți ani persoanei și rapperului meu preferat din întreaga lume”, a scris Inna, în dreptul imaginii care a adunat peste 15.000 de like-uri.

Pe lângă gesturile pe care le-a făcut pe rețelele de socializare, Inna a vorbit pentru prima dată despre relația cu Deliric. Ea a recunoscut faptul că formează un cuplu. Mai mult, cei doi ar fi împreună de câteva luni, potrivit informațiilor din presă, oferite de apropiații lor. Inna a mai vorbit despre o fostă relația ce a durat șase ani. Cei doi s-au despărțit chiar înainte de nuntă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: