Redactia.ro
Home » Știri » Inna, fotografie de infarct. Fanii au înnebunit

Inna, fotografie de infarct. Fanii au înnebunit

Inna plaja

Inna și-a obișnuit fanii cu poziții extrem de sexy și în multe dintre poze nu are lenjerie intimă. 

Inna, poză de infarct

Nici de data aceasta, artista internațională nu a făcut excepție. Inna s-a lăsat fotografiată într-un câmp în care apare fără sutien, iaar sânii și i-a acoperit cu mâinile.

Inna arată ca și cum s-ar fi rătăcit sau și-a pierdut bluza, deoarece în partea de jos poartă o pereche de jeanși și o șapcă pe cap care o protejează de soare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

🥴

O postare distribuită de INNA (@inna) pe

Pentru imaginea postată pe Instagram, cântăreața a obținut aproape 100.000 de aprecieri și mii de comentarii.

Inna are un nou iubit

Inna formează un cuplu cu Deliric, pe numele sau real Răzvan Eremia. Acesta este cântăreț și deține brand-urile PORC și FACEM Records, casa de discuri independentă de rap. Artistul a dezvoltat o pasiune pentru muzică încă de mic. Deliric, iubitul Innei, s-a apucat de muzică de când era copil. În clasa a IX-a și-a făcut o trupa de muzică cu câțiva prieteni, dar nu a avut mare succes, potrivit revistabiz.ro

Înainte de a deveni vestita Inna, Elena Alexandra Apostoleanu (32 de ani) a urmat cursurile Liceului Economic din Mangalia, pentru care făcea naveta cu bicicleta, și pe cele ale Universităţii Ovidius din Constanţa, unde a absolvit Facultatea de Ştiinţe Politice. A participat la audiţiile pentru emisiunea “Alege A.S.I.A”, însă nu a fost acceptată. La finalul anului 2007, pe când lucra pentru o firmă de imobiliare, cântăreaţa i-a întâlnit pe membrii proiectului Play & Win şi pe Lucian Ştefan cu care a început marea aventură “Inna”. Inna a tot participat, de-a lungul timpului, la festivaluri și concursuri de muzică, pentru a-și putea exersa vocea și pentru a vedea unde se situează, în raport cu alte persoane talentate. Însă, la momentul respectiv, pe vremea când era doar o adolescentă și locuia în Neptun, nu se gândea că va ajunge atât de sus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: