Redactia.ro
Home » Monden » Inna și Deliric, poze din vacanță. Cum s-au afișat cei doi artiști

Inna și Deliric, poze din vacanță. Cum s-au afișat cei doi artiști

GALERIE FOTO (7) Inna și Deliric, poze din vacanță

Cel mai nou cuplu din showbiz-ul românesc pare că se distrează și profită de orice moment petrecut împreună. Chiar dacă nu-și afișează dragostea în public, Inna și Deliric nu au mai ascuns că formează un cuplu. De ziua artistei, cei doi au plecat în Dubai, unde profită de temperaturile ridicate și de atmosfera diferită din România.

Inna și Deliric, poze din vacanță. Cum s-au afișat cei doi artiști

Inna și Deliric este cel mai nou cuplu din showbiz, iar iubirea dintre ei este mare, din câte se poate observa. Cei doi au plecat în Dubai, cu ocazia zilei de ziua artistei, unde petrec momente de neuitat. Inna și Deliric se distrează de minune în cele mai frumoase locuri din Dubai, și feriți de ochii fanilor, aceștia și-au dat frâu liber sentimentelor.

Deși până acum, cei doi nu au publicat nicio fotografie împreună, pe Instastory, îndrăgostiții nu s-au mai ascuns. Rapperul a pus pe instagram o poză incitantă, în care a etichetat-o și pe Inna. La scurt timp, aceasta a continuat jocul iubitului său, și a întrebat: „Stai puțin, cine e acolo?”.

View this post on Instagram

Shark Attack – 2. Catch the prey

A post shared by Deliric (@deliric) on

Inna și Deliric formează un cuplu

Deliric, pe numele său real Răzvan Eremia, este un rapper cunoscut, dar și un om de afaceri. Acesta are o afacere pe care a pornit-o cu buget aproape zero. Răzvan deține brandul PORC și FACEM Records, casă de discuri independetă de rap. Deliric s-a apucat de muzică pe vremea când era doar un copil. „Am învățat de unul singur să fac grafică pentru CD-uri, îmi făceam poze… Și pentru că rapperii trebuiau să aibă blugii foarte largi, când eram copil mi-i făceam singur. Am rămas cu visul asta de a face hainele tot eu și am făcut un magazin online, să vând hainele mele. Am pornit cu trei tricouri în 2011 și acum am ajuns undeva le vreo 300 de produse și la un business cu o cifră de afaceri de aproape 1 milion de euro” a spus Deliric.

Inna, pe numele său real Elena Alexandra Apostoleanu, este o mare artistă de muzică dance și house din România. În decursul anilor, Inna a reușit să câștige poziții fruntașe în clasamentele de specialitate din Europa. În 2009, Inna a câștigat patru trofee la gala premiilor Romanian Music Awards.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: