Redactia.ro
Home » Sport » A murit Zoltan Sabo ! A condus-o pe Topola la meciul cu FCSB

A murit Zoltan Sabo ! A condus-o pe Topola la meciul cu FCSB

antrenor mort, Zoltan Sabo

Zoltan Sabo s-a stins din viață la doar 48 de ani. Tehnicianul lui Backa Topola a decedat din cauza unei embolii pulmonare.

Zoltan Sabo era, din 2017, antrenorul echipei Backa Topola. În 2018 era pe banca echipei la celebrul meci cu FCSB din preliminariile UEFA Europa League. Atunci după timpul regulamentar scorul a fost 4-4. După prelungiri scorul a fost 6-6. Învingătoarea s-a decis după executarea loviturilor de departajare, FCSB mergând mai departe în turul trei.

„Acesta a fost un meci incredibil pe care l-am început cu 2-0. Ulterior, am primit un gol dintr-o greşeală de neînţeles. După care, cred eu, frica s-a strecurat în echipă şi nu am mai jucat bine. Din păcate, după eliminarea lui Dayan Ponjevic (n.r. în minutul 44), am fost nevoiţi să ne apărăm, dar a fost bine, după fiecare gol al lor am răspuns cu un gol al nostru.
Nu am renunţat şi am reuşit ca urmare să egalăm FCSB-ul. După prelungiri, când a venit rândul penalty-urilor, care din păcate sunt o loterie, ei au fost echipa mai norocoasă. Nu am mai trăit un astfel de joc”, spunea atunci, Zoltan Sabo.

Vestea tragică a fost anunțată pe pagina oficială a celor de la Backa Topola.

„De neînțeles… Odihnește-te în pace, Mister”, a fost mesajul postat pe facebook.

Cine a fost Zoltan Sabo

Zoltan Sabo a fost fotbalist. A jucat pentru Hajduk Kula, Vojvodina, Partizan, Suwon Samsung Bluewings, Avispa Fukuoka, Zalagerszeg, AEK Larnaca, Mladost Apatin și Cement Beocin. La vârsta de 36 de ani a decis să se retragă și s-a dedicat meseriei de antrenor. În 2009 a devenit antrenor principal la Radnicki Sombor. De-a lungul carierei le-a mai pregătit pe Hajduk Kula (2011-2012), Proleter Novi Sad (2016, 2016-2017), Jagodina (2016) și TSC Backa Topola (2018-2020). În rest, Sabo a activat ca antrenor secund.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: