Redactia.ro
Home » Monden » Noemi și Mihai Mitoșeru vor petrece Crăciunul împreună. Mama actorului a dezvăluit ce se întâmplă acum între ei

Noemi și Mihai Mitoșeru vor petrece Crăciunul împreună. Mama actorului a dezvăluit ce se întâmplă acum între ei

GALERIE FOTO (5) Noemi și Mihai Mitoșeru vor petrece Crăciunul împreună

Noemi și Mihai Mitoșeru vor petrece Crăciunul împreună.Mihai Mitoșeru și Noemi au decis să-și spună adio, în urmă cu un an după 13 ani de relație. Prezentatorul TV a recunoscut în nenumărate rânduri că încă o mai iubește pe fosta sa soție, dar niciodata relația lor nu a luat o altă întorsătură. Ei bine, mama actorului a făcut o dezvăluire care a șocat pe toată lumea.

Noemi și Mihai Mitoșeru vor petrece Crăciunul împreună. Mama actorului a dezvăluit ce se întâmplă acum între ei

Noemi și Mihai Mitoșeru vor petrece Crăciunul împreună. Mihai Mitoșeru se declară un bărbat ghinionist în dragoste. În urmă cu un an, actorul a divorțat de soția sa, Naomi după o relație de 13 ani. Cu toate că cei doi și-au spus adio, Noemi și Mihai Mitoșeru vor petrece Crăciunul împreună. Vestea că cei doi divorțează i-a șocat pe apropiații cuplului Mihai Mitoșeru și Noemi. Cu toate că mulți au sperat ca cei doi să se împace, Mihai și Noemi au mers împreună să semneze actele și au plecat tot împreună din fața notarului. În tot acest timp, au apărut zvonuri conform cărora între ei ar exista din nou o apropiere, iar de fiecare dată când unul dintre ei a avut probleme, celălat a fost alături.

Ei bine, se pare că Mihai și fosta sa soție au rămas prieteni buni, ba mai mult, putem vorbi despre o nouă împăcare pe viitor. Acest lucru nu îl vom ști cu siguranță, dar cert este că cei doi își vor petrece Crăciunul împreună. Acest anunț l-a făcut chiar mama actorului, Camelia Mitoșeru. ”Sufletul spune că or să se împace! Inima spune că or să se împace. (…) O să mâncăm împreună de Crăciun”, a spus Camelia Mitoșeru la Antena Stars!

Noemi l-a despărțit pe Mitoșeru de iubită

La un moment dat, Mihai Mitoșeru a fost surprins în compania unei alte femei, semn că acesta își găsise alinarea în brațele altei femei. Dar Noemi, fosta soție a reușit să-l despartă de cea cu care voia să-și refacă viața, astfel că Mitoșeru a rămas singur. Cu toate astea, nu s-a împăcat cu Noemi. Camelia Mitoșeru a povestit în detaliu despre relația fiului ei cu fosta sa soție. ”Sigur că și-a făcut o o altă relație. Când a aflat Noemi, s-a dus după el. A poftit-o afară, nu a fost scandal. I-a spus să îi dea telefon a doua zi. Sunt 14 ani, Mihai a preferat-o pe ea, mai ales dacă a văzut că s-a dus după el. Dar ea a făcut… nu știu ce a făcut. Dar ea nu a trecut peste. Mihai a tot încercat să dreagă busuiocul, dar nu a reușit. Ea nu a răspuns la treaba asta”, a spus Camelia Mitoșeru. Mihai a avut o relație de trei luni cu o nouă femeie, după ce s-a despărțit de Noemi. ”După ce s-a dus după el, cealaltă fată s-a săturat de amestecul lui Noemi în toată combinația lor și atunci Mihai i-a zis că după 14 ani nu poate renunța la relația cu ea. Fata a înțeles, dar nu a mai mers. Cât despre Noemi, i-a luat și numele la divorț, îți dai seama că a durut-o foarte tare”, a mai adăugat Camelia Mitoșeru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: