Redactia.ro
Home » TV » Mihai Mitoșeru, declarații despre relația cu fosta soție: ”Am avut o relație frumoasă și puternică”

Mihai Mitoșeru, declarații despre relația cu fosta soție: ”Am avut o relație frumoasă și puternică”

GALERIE FOTO (5)

Mihai Mitoșeru și Noemi au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate după 14 ani de relație, însă, au rămas în relații bune. Prezentatorul TV a făcut declarații cu privire la ce a fost greșit în fosta relație. 

 

Mihai Mitoșeru, declarații despre fosta relație

Noemi și Mihai Mitoșeru păreau una dintre cele mai sudate cupluri din showbiz și au trăit una dintre cele mai frumoase povești de dragoste. Însă, în urma unor certuri, cei doi au decis că cel mai bun lucru este să își găsească fericirea separat. Cu toate acestea, Mitoșeru regretă despărțirea de fosta soție și își dorește să aibă o comunicare bună cu Noemi.

,,Niște oameni normali vorbesc, mai ales după 14 ani de relație. La un moment dat, în viziunea ei, eu păream vinovat pentru tot ce se întâmpla rău în viața ei. Nu am putut, din păcate, trece peste starea asta a ei, am încercat să o ajut. Am rămas fără soluții, după ce am încercat un an și jumătate. N-aș putea spune că am rămas prieteni, am avut o relație frumoasă și puternică, cu sentimente intense. După o iubire așa mare este greu să rămâi doar prieten. Îmi doresc să ajungem să comunicăm normal, într-o zi…”, a spus prezentatorul TV.

Prezentatorul a mai declarat că, deși lucrurile nu se pot repara între ei, știe unde a greșit în fosta relație.

„Eram foarte coleric, mă enervam, dar aveam și motive pentru că ea era foarte rece. Într-o noapte ne-am certat foarte tare, a plecat la mama ei și a zis să ne despărțim. Mie imi e mai greu că am rămas singur într-o casă mare și e greu să fii singur. Ea s-a bucurat ca un copil că nu mai spală vasele și nu mai face de mâncare, deși niciodată nu am pus-o să facă asta!

Ea are impresia că dacă ne-am despărțit e mai liniștită. E greu să fii singur. Au trecut patru luni de zile și am acceptat situația. Am sunat-o și am întrebat-o ce facem. Mi-a zis că este liniștită așa și că să lăsăm lucrurile așa. Am încercat. Eu am înțeles unde am greșit. Eu țipam, înjuram. Nu trebuia să fac atât de urât. Am greșit enorm. Chiar dacă nu o să mai fim împreună, am înțeles unde am greșit”, a adăugat Mitoșeru.

Noemi l-a împiedicat pe Mitoșeru să își refacă viața

Mai mult, în momentul în care prezentatorul era pregătit să își refacă viața, fosta soție a intervenit. Noemi l-a prins în casă cu femeia alături de care voia să își refacă viața și a izbucnit.

Mama prezentatorului, Camelia Mitoșeru, a făcut, în urmă cu câteva luni, primele dezvăluiri despre cum stau lucrurile între cei doi. Femeia speră la o împăcare între cei doi.

Sigur că și-a făcut o o altă relație. Când a aflat Noemi, s-a dus după el. A poftit-o afară, nu a fost scandal. I-a spus să îi dea telefon a doua zi. Sunt 14 ani, Mihai a preferat-o pe ea, mai ales dacă a văzut că s-a dus după el. Dar ea a făcut… nu știu ce a făcut. Dar ea nu a trecut peste. Mihai a tot încercat să dreagă busuiocul, dar nu a reușit. Ea nu a răspuns la treaba asta”, a mărturisit Camelia Mitoșeru la Antena Stars, în urmă cu ceva vreme.

În ceea ce privește motivul despărțirii, Mihai Mitoșeru a mărturisit anul trecut, ce anume a dus la producerea separării dintre ei.

Toată lumea încearcă sa găsească un motiv real al despărțirii noastre. Asta facem și noi doi de trei luni! Din păcate nu am plecat cu alta, nu a fost ea cu altul, nu ne-am bătut, nu avem “mobila” de împărțit! La noi (după 13 ani!) a intervenit ce e cel mai rău: obișnuința! Și nu am știut sa facem ceva sa trecem peste! Nu cred ca e bine sa trăim din inerție, nu avem copii care sa ne țină împreuna, meritam sa nu pierdem nici măcar o zi in care sa putem sa fim Fericiți! Împreuna sau separat! De data asta am hotărât amândoi sa încercam separat! Sper din toată inima mea ca Noemi sa fie și mai fericita decât a fost in ultimii 13 ani si știu ca si ea îmi dorește la fel. Vă mulțumesc tuturor pentru faptul ca sunteți lângă noi„, a scris Mihai Mitoșeru, pe Facebook, în urmă cu un an.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: