Redactia.ro
Home » Monden » Cum arăta Antonia în copilărie? Vedeta a împărtășit cu fanii o amintire dragă

Cum arăta Antonia în copilărie? Vedeta a împărtășit cu fanii o amintire dragă

GALERIE FOTO (5)

Antonia este acum una dintre cele mai îndrăgite artiste din România și o femeie împlimită, fiind mamă a trei copii și avându-l alături pe faimosul Alex Velea. Însă, puțini sunt cei care știu cum arăta vedeta în copilărie!

 

Cum arăta Antonia în copilărie

Antonia a ajuns, la vârsta de doar 31 de ani,  una dintre cele mai celebre femei din România. Partenera de viață a lui Alex Velea se poate declara o femeie împlinită, cu o carieră fabuloasă în spate, un bărbat care o iubește și cu trei copii minunați.

Deși a născut de trei ori, Antonia are cele mai apetisante forme, un chip tras prin inel și un chip de o frumusețe răpitoare.

Vedeta a postat recent pe contul de Instagram, într-un InstaStory, o fotografie pe pagina de Instagram , de pe vremea când era doar o fetiță. Artista le-a arătat fanilor cum arăta atunci când avea aceeași vârstă pe care o au copiii ei acum. Însă, se poate observa cum fetița ei, Maya, seamănă izbitor de tare cu vedeta.

Fanii au crezut că este chiar fetița ei în fotografie, însă, și-a lămurit fanii, în scurt timp. Antonia și-a păstrat zâmbetul copilăresc, atitudinea pozitivă și privirea prin care i-a cucerit pe toți. Partenera lui Alex Velea și-a păstrat chiar și stilul vestimentar, comod, dar de cele mai multe ori, băiețesc.

Antonia, mesaj dur pentru fani

Deși este admirată de milioane de oameni, Antonia are parte și de episoade mai puțin plăcute. Vedeta a fost criticată dur pe rețelele de socializare, prin prisma metodelor prin care își câștigă banii. Artista nu a mai suportat și i-a pus la punct pe cei care au făcut comentarii răutăcioase la adresa ei.

Antonia a făcut referire și la situația grea prin care trec artiștii, din cauza pandemiei de coronavirus.

„Unii oameni ar trebui să învețe să își vadă de treaba lor! Nimeni nu le-a cerut părerea. Nu îți place ceea ce face altcineva, asta e problema ta…nu te apuca să le strici bucuria doar pentru că ești tu frustrat…ai propriul drum de urmat, doar al tău!Toată lumea se chinuie, încercând să mănânce și să câștige bani pentru propria familie, în special în acest an, în care a fost totul atât de greu! M-am săturat de toți acei oameni cu falsa lor „sinceritate”. Toți trebuie să mâncăm, eu nu vreau să-mi fie foame…Am copii, o casă, părinți și lista poate continua. Mai mulți bani, mai multe probleme! Vedeți-vă naibii de propriile voastre treburi, fiți cei mai „cool”, cei mai „sinceri”, noi vom face exact ceea ce trebuie să facem! Nu pot să suport oamenii care cred ei că le știu pe toate și simt nevoia să mă judece sau să-mi spună opinia lor, pe care nu am cerut-o, aceia sunt cei mai mari iposcriți. Când m-ați ajutat voi cu ceva în viața mea, de la carieră până la familie? Încercați să vă reparați pe voi înșivă! Practicați ce predicați, vă rog.”, a fost mesajul Antoniei pentru cei care o critică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: