Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan, dezvăluiri incredibile despre Tiberiu Dumitrescu! ”Am plecat din țară fără să știe”

Anamaria Prodan, dezvăluiri incredibile despre Tiberiu Dumitrescu! ”Am plecat din țară fără să știe”

GALERIE FOTO (3) Anamaria Prodan, dezvăluiri incredibile despre Tiberiu Dumitrescu!

Anamaria Prodan, dezvăluiri incredibile despre Tiberiu Dumitrescu! Celebra impresară a mărturisit că în dragoste s-a bazat pe sentimente și s-a aruncat cu capul înainte.

Anamaria Prodan, dezvăluiri incredibile despre Tiberiu Dumitrescu

Anamaria Prodan este una dintre cele mai puternice femei din România. A reușit să răzbată într-o lume predominantă de bărbați și să ajungă cea mai celebră impresară din țară. Dacă în carieră a luptat cu sânge rece, iată că în dragoste s-a lăsat purtată de val.

În cărțile autobiografice pe care le-a lansat de curând, Anamaria Prodan a vorbit despre căsnicia ei cu Laurențiu Raghecampf, dar și despre cea cu primul soț, Tiberiu Dumitrescu. Impresara a dezvăluit că nu ar fi putut vreodată să cadă în plasa unei ”vrăjeli ieftine” a vreunui bărbat și și-a sfătuit cititoarele că demnitatea ar trebui să fie pe primul plan, iar un bărbat ar trebui să ne respecte pentru a ne cuceri.

„Faptul că am stat numai printre masculi m-a ajutat în existența de femeie, cunoșteam pe dinafară „scenariul”, la care am asistat pentru că stăteam cu băieții 25 din 24 de ore. Se sfătuiau cu mine, trimiteau sticle de șampanie și platouri cu icre negre la mesele pline de dame. Acestea erau date pe spate de gest, beau, se îmbătau, mâncau caviarul cu mâna, apoi plecau pe cameră (așa spuneau băiețiii: „Hai să le luăm pe cameră”). Acolo, se înțelege lesne, deveneau bătaia de joc a tipilor, iar cum se termina distracția acestora, cum erau date afară, în stradă, fătă menajamente, cu „hai că trebuie să eliberăm camera”. Dumnezeule, îmi spuneam, ce jenant este să-ți pierzi demnitatea pentru o cupă de șampanie”, a scris Anamaria Prodan într-una din cărțile sale.

A știut încă de la început ce își dorește de la viață și a profitat de oportunitate fără să se gândească. Așa a ajuns să-i facă pe cei doi bărbați din viața ei să o ceară în căsătorie imediat. Anamaria Prodan, dezvăluiri incredibile despre Tiberiu Dumitrescu, primul ei soț, potrivit spynews.ro.

”Îl cunoscusem într-o seară, la clubul Vox Maris, pe Tiberiu Adrian Dumitrescu. Se afla în vacanță de român cu cetățenie americană-deh, bărbat ideal pentru împlinirea visului oricărei femei de la noi de a ajunge în Lumea Nouă. Ceea ce pe mine zău că nu mă interesa. Doar că am văzut în Tibi un potențial incredibil. Un suflet sensibil. Un bărbat frumos, care juca baschet…Lucrurile s-au legat de la sine, dar în stilul meu inconfundabil și după pilda bunicii și a mamei- gata de măritiș în 3 zile. Am plecat din țară fără să știe nici măcar părinții mei sau ai lui. Dar nu înainte de a ne anunța mamele că…ne căsătorim! Șoc total pentru ambele părți! Am mers pe rând la fiecare și am explicat că avem tot timpul să ne cunoaștem, că tocmai de-aia ne luăm, să treacă anii și să ne descoperim”, își aduce aminte celebra impresară.

Anamaria Prodan nu a ținut niciodată cont de gurile rele și și-a trăit viața așa cum a vrut, dovadă că acum ste foarte fericită și împlinită. Și-a luat viața în piept de la o vârstă fragedă și a plecat în America alături de cel pe care îl credea atunci, sufletul ei pereche. Au fost 9 ani căsătoriți, iar în urma mariajului au apărut pe lume cele două fete, Rebecca și Sarah Dumitrescu, în vârstă de 20 și 21 de ani.

Relația cu Raghecampf a început din tinerețe

Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri incredibile și despre relația ei cu actualul soț, Laurențiu Raghecamp. Legătura lor este una indestructibilă acum, deoarece s-au iubit chiar înainte ca Anamaria Prodan să fie cu Tiberiu.

Anamaria Prodan și Laurențiu Raghecamp au fost împreună pe vremea cănd erau foarte tineri. Pentru că nu era deloc momentul unei căsători atunci, cei doi au făcut un pact. Aceștia și-au jurat că dacă se vor reîntâlni, din nou, peste ani, iar sentimentele vor rămâne neschimbate, atunci, la fel ca în basme, vor trăi împreună până la adânci bătrâneți.

”Ce tineri eram, sub 20 de ani amândoi, când ne-am cunoscut și altfel decât din auzite și văzute pe terenul de fotbal! Prea tineri, copii încă, am decis eu cînd el, Laurențiu Aurelian Reghecampf, deja jucător de lot național, a propus să ne căsătorim (…) i-am replicat că e prea devreme pentru un asemenea pas și, de ne e scris să fim împreună, va fi, cândva, într-o altă perioadă, dar pentru totdeauna. (…) Ne-am despărțit ptieteno, pentru a ne reîntâlni după 13 ani, în 2005. Și zâmbesc acum, la această rememorare”, povestește Anamaria Prodan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: