Redactia.ro
Home » Monden » Anunțul făcut de Anamaria Prodan de ziua ei de naștere. Are legătură cu Laurențiu Reghecampf

Anunțul făcut de Anamaria Prodan de ziua ei de naștere. Are legătură cu Laurențiu Reghecampf

GALERIE FOTO (2) Anunțul făcut de Anamaria Prodan de ziua ei de naștere

Anunțul făcut de Anamaria Prodan de ziua ei de naștere! Celebra impresară își serbează aniversarea în această zi iar cu această ocazie vedeta i-a dedicat un mesaj de suflet soțului ei. 

Anunțul făcut de Anamaria Prodan de ziua ei de naștere

Anamaria Prodan împlinește astăzi, 17 decembrie , 48 de ani, însă și la această vârstă, cunoscuta impresară a sportivilor arată demențial. Diva are trei copii adolescenți, și poate fi ușor confundată cu una din fiicele ei. De-a lungul timpului a reușit să-și îndeplinească toate dorințele, dând dovadă de ambiție și perseverență.

Anunțul făcut de Anamaria Prodan de ziua ei de naștere! Soția lui Laurențiu Reghecampf este cea mai sexy impresară din lumea sportului, fiind o femeie de afaceri implinită, în aceeași măsură soție și mamă, invidiată la scară largă pentru luxul și opulență în care trăiește.

Anul acesta este diferit pentru Anamaria Prodan. Dacă în anii trecuți își petrecea ziua de naștere cu petreceri extravagante, anul acesta, din cauza pandemiei de coronavirus, vedeta a ales să marcheze momentul printr-o declarație de dragoste pentru soțul ei, potrivit spynews.ro.

”Am mai întinerit un an datorită ție! La mulți ani, mie! Te iubesc pentru că exiști și pentru că îmi faci viața un vis frumos! #besthusbandever”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram, în dreptul unei fotografii în care apare la brațul lui Reghe.

Anunțul făcut de Anamaria Prodan de ziua ei de naștere

Anamaria Prodana demonstrat de fiecare dată că sub învelișul acela de femeie dură se ascunde un suflet romantic. Aceasta i-a declarat în nenumărate rânduri iubirea lui Reghe și nu s-a sfiit să i-o spună public. În luna septembrie, de ziua lui Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan i-a făcut o declarație emoțioantă.

”Simplu … TE IUBESC! De ziua ta și mai mult! Secundă de secundă și mai mult! Nu există cuvinte pentru ceva mai mult decât sfântul cuvânt TE IUBESC! #happy45 #lamultiani”, spunea atunci impresara.

Anamaria Prodan își lansează cartea autobiografică

Și dacă nu era de ajuns, ziua de 17 decembrie este una foarte plină pentru celebra impresară. Pe lângă ziua ei de naștere, diva și-a lansat două cărți autobiografice.

”Da, sunt cea mai bună!” are două exemplare, „O viață de film, de cum am deschis ochii” și „O viață plină de fotbal și performanță orișiunde”, în care vedeta noastră își pune sufletul pe hârtie și destăinuie public marile evenimente din viața personală și profesională.

Vedeta a a scris inclusiv despre căsnicia sa cu Laurențiu Reghecampf și cum este, ca om, bărbatul care o copletează.

„El, un tip de un bun-simț incredibil, care vorbea numai când trebuia, un neamț veritabil, conform rădăcinii numelui pe care îl poartă, de o tenacitate și de-o voință rară, care, atunci când își pune ceva în cap, trebuie să se întâmple”, a dezvăluit Anamaria Prodan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: