Redactia.ro
Home » Monden » Mihai Trăistariu a rămas fără bani. Pandemia de coronavirus l-a lovit din plin!

Mihai Trăistariu a rămas fără bani. Pandemia de coronavirus l-a lovit din plin!

GALERIE FOTO (5) Mihai Trăistariu a rămas fără ban

Mihai Trăistariu a rămas fără bani. Îndrăgitul artist Mihai Trăistariu trăiește momente grele, din cauza pandemiei de coronavirus. Deși se descurcă greu, cei doi frați ai săi îl sună pentru a-i cere bani, pentru că au probleme financiare. Vasile Trăistariu este pictor și se pare că a trecut prin situații critice din cauza problemelor financiare.

Mihai Trăistariu a rămas fără bani

Mihai Trăistariu a rămas fără bani. Mihai Trăistariu este unul dintre cei mai talentați artiști din România, câștigându-le admirația oamenilor ori de câte ori își face apariția. Cu toate că afacerea sa mergea foarte bine, din cauza pandemiei de coronavirus, Mihai Trăistariu a întâmpinat probleme financiare grave. Artistul a spus că deși are probleme cu banii își ajută frații, care, se pare că îl sună numai atunci când au nevoie de bani.

Acesta a vorbit de multe ori, despre faptul că frații săi îi cer ajutorul, când au nevoie de bani. Conform Antena Stars, cântărețul îi ajută și acum pe frații săi, chiar dacă are probleme cu banii. Mihai Trăistariu are doi frați și o soră, Geanina, Constantin și Vasile, care este pictor. Din cauza pandemiei de coronavirus, artiștii au rămas fără bani, motiv pentru care Vasile îl sună des pe Mihai pentru a-i cere bani. Cântărețulîn vârstă de 40 de ani este furios că aceștia apelează la el numai când au nevoie de bani, dar recunoaște că el a fost cel care i-a încurajat să aibă răbdare, în special pe Vasile. „Eu i-am zis când are nevoie să apeleze la mine, dar el în principiu se descurcă singur și vreau să-l educ în sensul acesta să se descurce singur. I-am spus tot timpul: Dacă eu nu eram, sau eram prin America pe undeva, nu are cine să îți dea bani, trebuie să produci singur. Deci el se descurcă un an întreg, eu vin așa, ca un sprijin suplimentar.”, a spus el.

Mihai Trăistariu nu are o legătură apropiată cu frații săi

Se pare că singurul lor care-i mai aduc împreună pe cei trei frați sunt bani, pentru că în rest legătura lor, este una atât de slabă, încât artistul a povestit că a ajuns să afle despre viața fratelui său de pe Facebook. Acesta este de părere că fratele său o duce bine, pentru că nu l-a mai sunat să-i ceară bani. „A fost un an cu pandemie și a fost dificil. I-am trimis de vreo cinci ori bani. dar în ultima perioadă văd că nu mi-a mai cerut, deja sunt câteva luni și îl urmăresc pe Facebook și văd că postează, ceea ce înseamnă că e fericit, că nu are nevoie de nimic, pentru că așa l-am învățat. Dacă ajunge într-un colaps să mă sune și să apeleze la mine.”, a dezvăluit artistul.

Totodată, acesta a spus că este posibil ca Vasile să fi apelat la ajutorul surorii lor, Geanina. Ei bine, indiferent de situația dintre cei trei, Mihai Trăistariu se bucură atunci când persoanelor dragi din viața sa le merge bine și că vânzările creațiilor fratelui său au mers mult mai bine. Trăistariu a decis în urmă cu câțiva ani să își deschidă o firmă de imobiliare, astfel că a decis să-și vândă un teren foarte mare în schimbul a șapte apartamente din Mamaia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: