Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată singura femeie pe care Mihai Trăistariu a iubit-o? Ce-și dorește artistul acum

Cum arată singura femeie pe care Mihai Trăistariu a iubit-o? Ce-și dorește artistul acum

GALERIE FOTO (4) Mihai Trăistariu

Mihai Trăistariu a încercat să-și țină relația departe de ochii lumi, însă de curând a încetat să se mai ferească. Cum arată singura femeie pe care Mihai Trăistariu a iubit-o?

Cum arată singura femeie pe care Mihai Trăistariu a iubit-o

Chiar dacă a vrut să păstreze totul secret, departe de presă și de răutățile celor din jur, Mihai Trăistariu și-a recunoscut până la urmă sentimentele pentru iubita lui. Bruneta are mare încredere în artist și știe că acesta o iubește necondiționat.

În urmă cu mai mulți ani, celebrul cântăreț a făcut marele pas și a cerut-o pe iubita lui în căsătorie într-un cadru romantic pe malul mării. Și-au jurat atunci iubire eternă și au sperat că vor avea o familie mare și fericită, însă după șașe ani de relația au pus punct. Cum arată singura femeie pe care Mihai Trăistariu a iubit-o?

„Ţin să vă anunţ că nu mai sunt împreună cu Ioana de ceva timp ! Prietenii apropiati ştiau deja asta şi ne-au respectat dorinţa de a nu povesti nimănui. Pentru că ne-am despărţit în condiţii frumoase şi am rămas prieteni… Viaţa merge înainte!”, a spus artistul.

Ce își dorește artistul de la noul an

Mihai Trăistariu este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România. De-a lungul timpul a fost un personaj controversat datorită postărilor sale, însă a reușit să se reinventeze și să lupte pentru visul său indiferent de criticile aduce. Mihai Trăistariu se bucură de viață în fiecare moment, însă își dorește ceva mai mult decât orice, și anume să-și găsească și el în sfârșit sufletul pereche, potrivit spynews.ro.

Cântărețul s-a plâns de perioada pe care o trăim și de faptul că toate concertele și evenimentele au fost anulate. De asemenea, acesta a dezvăluit că nu se poate apropia de oameni așa cum o făcea înainte, însă speră ca de la anul viitor lucrurile să revină la normal, iar el să-și găsească și marea dragoste.

După despărțirea de marea lui iubire, Mihai Trăistariu a încercat să-și găsească o altă parteneră, însă nu a avut noroc. Până acum el nu a fost văzut cu nicio domnișoară care să fie iubita sa în mod oficial, însă e râvnit de multe femei.

”Îmi găsesc un an în care să-mi găsesc marea iubire, că am tot căutat-o în ultimii ani”, a spus Mihai Trăistariu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: