Redactia.ro
Home » Monden » Mihai Trăistariu, nevoit să își achite datoriile cu un apartament. Cum a ajuns într-o astfel de situație

Mihai Trăistariu, nevoit să își achite datoriile cu un apartament. Cum a ajuns într-o astfel de situație

Pandemia de coronavirus a devenit o adevărată problemă pentru artiști care sunt nevoiți să trăiască din economii sau…din ce au la îndemână. Este și cazul lui Mihai Trăistariu care și-a vândut un apartament pentru a-și putea plăti rata la bancă.

Mihai Trăistariu și-a vândut un apartament pentru a-și achita banca

Pandemia de coronavirus îi afectează simțitor pe artiștii români și nu numai. De exemplu, Mihai Trăistariu a dezvăluit că a fost nevoit să își vândă un apartament pentru a-și achita rata la bancă. Chiar dacă a decurs la acest gest, va fi nevoit să și amâne, totodată, plata lunară.

Eu deja am făcut un gest extrem, mi-am vândut una dintre locuințe și tot panicat sunt, pentru că aveam 20.000 de lei rată pe lună la bancă. Şi dacă mergeam în ritmul în care mergeam înainte era ok, mă descurcam, dar cu pandemia asta s-a blocat toată viața mea și atunci am fost nevoit să-mi vând un apartament și așa am redus rata la 6.000 de lei pe lună.

Măcar atât am putut, din ianuarie o să încerc să îmi amân ratele pentru că iarăși mă sperie restricțiile astea, sunt blocat”, a declarat Mihai Trăistariu pentru Click.ro

Mihai Trăistariu și-a închiriat cele șase garsoniere din Constanța

Mihai Trăistariu are șase garsoniere în Constanța și pe toate le-a pus spre închiriere toată vară. Pentru o zi, artistul a impus 150 lei și, spre vârf de sezon estival, a stabilit 100 de euro/zi. Garsonierele sunt mari, tip studio. Deși a acumulat bani, tot nu i-au ajuns să își plătească ratele.

Momentan mă ocup eu, puteam să le dau unei firme, însă am vrut să văd cum este. Sunt șase garsoniere de tip studio, apartamente mari, cu tot cu balcon au 43 de metri pătrați. Sunt niște garsoniere uriașe. Eu am o școală de muzică în Constanța, am o carieră de muzică și mai am niște garsoniere la Constanța, pe care printr-un miracol am reușit să le închiriez și să produc niște bani de care țin cu dinții să îmi ajungă până vara viitoare. Eu sunt unul dintre puținii artiști care spune lucrurilor pe nume”, a precizat artistul pentru aceeași sursă.

Scrisoare artiștilor către Guvern

Pentru că mulți artiști se confruntă acum cu o situație financiară precară, sute de cântăreți au semnat o scrisoare prin care solicită ajutoare mai mari de la stat. Printre ele se numără și nume celebre precum: Delia, Smiley, Loredana, Ștefan Bănică Jr.  Ele au fost criticate pentru un astfel de gest, deoarece nu s-ar afla în aceeași situație financiară ca restul artiștilor. Delia a explicat gestul ei ca fiind unul pentru industria muzicală, și nu pentru ea.

”NU ESTE DESPRE MINE! Este despre o intreaga industrie care s-a oprit! Despre instrumentisti, dansatori, sunetisti, tehnicieni, despre oamenii nevazuti din spatele scenei care fac lucrurile posibile la fiecare eveniment! Nu o sa raman indiferenta doar pentru ca nu sunt la limita de jos a existentei. E absolut NORMAL sa sustin o asemenea petitie pentru industria din care fac parte. Voi face asta in continuare. Impreuna vom putea depasi aceasta perioada. ♥️” a scris Delia pe facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: