Redactia.ro
Home » Monden » Mihai Trăistariu crede că vaccinul anti-covid este ultima salvare! Cum s-a schimbat viața artistului

Mihai Trăistariu crede că vaccinul anti-covid este ultima salvare! Cum s-a schimbat viața artistului

Mihai Trăistariu crede că vaccinul anti-covid este ultima salvare

Mihai Trăistariu a fost extrem de afectat din cauza pandemiei de coronavirus. Restricțile i-au afectat cariera și acum așteaptă vaccinul anti-covid, sperând că este singura rezolvore. 

Mihai Trăistariu crede că vaccinul anti-covid este ultima salvare

Mihai Trăistariu are o situație financiară foarte proastă din cauza pandemiei care a afectat toată lumea. Din cauza restricțiilor impuse de autorități, acesta nu a mai putut ajunge la nici un eveniment, toate fiind anulate ca măsură de protecție. Chiar dacă majoritatea artiștilor au avut de suferit în ultimele luni. Nu de puține ori, Mihai Trăistariu a mărturisit că nu o duce bine deloc, scrie spynews.ro.

În timp ce mulți sunt sceptici cu privire la vaccinul care va vindeca noul coronavirus, artistul consideră că vaccinul anti-coronavirus este ultima scăpare. Acesta a declarat că așteaptă cu sufletul la gură apariția serului și îl se va vaccina fără dubii.

„Fac vaccinul ca să scăpăm de pușcărie. Eu stau în Constanța și s-a închis de ieri și mi-e groază să ies cu declarație ca să fac 2 pași. Așa că am zis că singura salvare a noastră ca să scăpăm, să intrăm în stare de libertate înapoi este să facem cu toții vaccinul. Nu cred că o să ne omoare pe toți, pur și simplu este un vaccin. Că este un business mondial? Pentru 30 de lei sau cât este vaccinul ăla nu ar mai conta să-l fac, dacă în asta constă libertatea mea”, a spus Mihai Trăistariu.

Singura lui salvare este asociația de îngrijirea câinilor

Mihai Trăistariu a mărturisti că singura salvare și sursă de venit este asociația pentru îngrijirea câinilor, pe care o are. Cu toate acestea, este nevoie ca zi de zi să meargă la adăpost pentru a hrăni animalele, iar carantina și restricțiile de circulație nu-i oferă libertatea totală pe care ar fi dorit-o.

„Eu nu cred că boala e atât de gravă la mine, așa cred eu despre mine. Eu nu m-am speriat o secundă pe perioada pandemiei de acest virus. Deci chiar mă și mir că nu l-am luat. Am avut contacte cu zeci de mii de oameni din primăvară și până acum și mă minunez că nu am luat ceva.”, a mai adăugat artistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: