Redactia.ro
Home » TV » Ce se întâmplă cu fosta iubită a lui chef Cătălin Scărlătescu? Cel mai dorit bucătar a anunțat că este într-o relație

Ce se întâmplă cu fosta iubită a lui chef Cătălin Scărlătescu? Cel mai dorit bucătar a anunțat că este într-o relație

GALERIE FOTO (2)

Chef Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai doriți chefi din showbiz-ul românesc. Juratul de la ,,Chefi la Cuțite” a anunțat în urmă cu câteva zile că nu este un bărbat singur și că trăiește o frumoasă poveste de dragoste. 

Cel mai dorit bucătar a anunțat că este într-o relație

Celebrul chef Cătălin Scărlătescu a declarat într-o emisiune tv că nu este singur și că trăiește o frumoasă poveste de dragoste, alături de o femeie lângă care se simte împlinit.

”Sunt foarte indisponibil. Niciodată nu m-am afișat. Pentru că nu îmi place să aduc viața personală la TV. Urăsc astea la televizor. Mă țin și eu cu fetele de mână, sunt un om normal. Am și eu o iubită că nu pot sta singur cuc. În momentul de față am o relație”, a spus cheful.

Însă, fiind cunoscut ca un om foarte rezervat în ceea ce privește relațiile sentimentale, bucătarul nu a vrut să dezvăluie mai multe detalii despre iubita sa. Însă, acesta a ținut să precizeze că este vorba despre ceva serios.

. ‘De fiecare dată e ceva serios. Că nu duci ceva neserios în casă. Nu de foarte mult timp. La relații nu am fost bun niciodată, pentru că mă sperie. Când văd ceva care nu este în regulă, dispar imediat. Cea mai lungă relație a vieții mele a fost de 5 ani, iar pe final mi-a zis că tu când erai înăuntru, erai de mult plecat. Si-a dat fata seama că eu dacă am prins o chestie care nu îți place fug. Eu sunt un veșnic îndrăgostit. Nu îmi trece niciodată.’, a mai spus chef Cătălin Scărlătescu.

Cheful a vorbit în urmă cu puțin timp despre relațiile sentimentale din viața sa.

Am avut o perioadă când aveam impresia că le știu pe toate, eram foarte orgolios și am avut de pierdut. Am citit zilele astea o treabă care mi-a plăcut: „Your ego is not your amigo!. Am înțeles că, dacă nu te bazezi pe oamenii din jurul tău, dacă nu comunici cu ei, ești un suflet pierdut. În general, miros dezamăgirile de la distanță și încerc să fug de ele. Dacă nu-mi reușește, mă uit la partea plină a paharului și mă gândesc ce aș putea să învăț din ceea ce mi s-a întâmplat”, a mai spus Scărlătescu.

 

Chef Cătălin Scărlătescu, surprins alături de o cântăreață

Unul dintre cei mai doriți burlaci din showbiz, cheful Cătălin Scărlătescu a fost cuplat, de-a lungul anilor, cu mai multe domnișoare. Însă, chiar dacă era surprins în ipostaze mai tandre cu câte o vedetă, Cătălin Scărlătescu avea mai mereu câte o explicație, fără să vrea să spună că aceasta îi era iubită.

Chef Cătălin Scărlătescu a fost surprins, în urmă cu câțiva ani, alături de o frumoasă blodnă. La acea vreme, au apărut mai multe zvonuri potrivit cărora acesta ar fi avut o relație cu o celebră cântăreață. Este vorba despre artista Maria Andria, blonda care îi furase inima celebrului bucătar. Cei doi au fost suprinși de paparazzi în timp ce se sărutau, însă, cheful a negat acest lucru. Chef Scărlătescu a precizat că pupatul ar fi fost de fapt pe nas.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: