Redactia.ro
Home » Monden » Marius Elisei are pe altcineva! Cine e femeia care a înlocuit-o pe Oana Roman: „E înstărită”

Marius Elisei are pe altcineva! Cine e femeia care a înlocuit-o pe Oana Roman: „E înstărită”

GALERIE FOTO (2)

Pe zi ce trece se află noi detalii șocante despre una dintre cele mai neașteptate divorțuri ale momentului. Este vorba despre despărțirea dintre Oana Roman și Marius Elisei. Din ultimele informații, se pare că fiica lui Petre Roman a fost părăsită de soțul ei pentru altă femeie… mai înstărită.

Oana Roman trece acum prin momente extrem de dificile, după despărțirea de Marius Elisei. Tot mai multe detalii mai puțin plăcute despre relația dintre cei doi ies la iveală pe zi ce trece. Așa s-a aflat că fiica lui Petre Roman a ajuns la divorț după ce a fost părăsită pentru o altă femeie, nu o oarecare, bineînțeles. Este vorba de o femeie mai înstărită.

Așadar, divorțul dintre Oana Roman și Marius Elisei este din ce în ce mai complicat. Cei șapte ani de relație dintre cei doi parteneri, pe care îi unește și o fetiță, par să fie dați uitării, odată cu decizia de a merge pe drumuri separate.

Decizia care a șocat showbizul pare că a venit după ce Marius Elisei ar fi lăsat-o pe Oana Roman pentru o altă femeie.

Oana Roman, părăsită pentru o femeie mai înstărită

Vestea că Oana Roman și Marius Elisei divorțează a venit la sfârșitul anului 2020, fiind o decizie care a șocat pe toată lumea. Nu a existat niciun semn care să anunțe despărțirea.

Se pare că Oana Roman și Marius Elisei au decis să divorțeze la inițiativa bărbatului. Totuși, motivul ar fi mai complicat decât o simplă incompatibilitate între cei doi. S-a aflat că cei doi au ajuns să se despartă din cauza altei femei, care i-ar fi furat inima lui Elisei.

Apropiații cuplului Oana Roman – Marius Elisei au dezvăluit că soțul deja ar fi într-o relație cu o altă femeie. Aceleași surse spun că Marius Elisei este deja extrem de îndrăgostit de noua sa iubită, pe care a cunoscut-o din online. Femeia este înstărită, potrivit acelorași apropiați.

„El are o nouă relație și este cam îndrăgostit. Noua iubită este înstărită. A cunoscut-o pe social media si au discutat o lună non-stop. El a făcut apoi destul de hotărât pasul decisiv, nu a stat prea mult pe gânduri. Marius și-a petrecut sărbătorile de iarnă alături de noua sa iubită. Probabil că Oana bănuia, fiindcă femeile simt acest lucru.

A văzut şi ea că soțul ei este din ce în ce mai absent.  Dar nu i-a zis nimic, nu i-a reproşat nimic lui Marius poate fiindcă a sperat până în ultima clipă că totul va fi doar o toană de bărbat aflat într-o criză a vârstei de mijloc”, au mai dezvăluit aceștia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: