Redactia.ro
Home » Știri » Amenințare teroristă transmisă în direct în SUA! Care este motivul posibilului atac

Amenințare teroristă transmisă în direct în SUA! Care este motivul posibilului atac

Amenințare teroristă transmisă în direct în SUA! Care este motivul posibilului atac

Amenințare teroristă transmisă în direct în SUA! Statele Unite ale Americii sunt în alertă, după ce un mesaj neobișnuit a fost transmis în direct pe frecvența folosită de piloți.

Amenințare teroristă transmisă în direct în SUA

Autoritățile din SUA vorbesc despre o amenințare teroristă, menită să îl răzbune pe generalul Solemani, ucis în urmă cu un an. Un mesaj vocal transmis chiar astăzi și interceptat de controlorii de trafic aerian din New York a panicat întreaga populație.

Potrivit presei locale, este vorba despre un mesaj vocal prin intermediul căruia clădirea Capitoliului este amenințată, cu scopul de a pedepsi statul american pentru moartea generalului iranian Quassem Solemani, șeful operațiunilor externe ale Gărzilor Revoluționare din Iran, scrie spynews.ro.

”Vom intra cu avionul în clădirea Capitoliului. Solemani va fi răzbunat”, este mesajul auzit de controlorii de trafic aerian din New York, referindu-se la data de 6 ianuarie.

Până la această oră nu s-a semnalat nici un astfel de incindent, însă forțele de ordine asigură perimetrul în eventualitatea apriției vreunei persoane suspecte în jurul clădirii. FBI a preluat cazul imediat ce contorlorii de trafic au semnalat acest lucru, lucrându-se în vederea aflării provenienței semnalului.

Mandat de arestare internaţional pe numele lui Donald Trump

Autorităţile de la Teheran au cerut Interpol să emită un mandat de arestare internaţional pe numele preşedintelui american Donald Trump, pe care îl acuză de uciderea generalului iranian Qassem Soleimani.

Pentagonul a anunţat la data de 3 ianuarie 2020, uciderea puternicului general iranian Qassem Soleimani, însărcinat cu afacerile irakiene în cadrul armatei ideologice iraniene. Qassem Soleimani a murit în timpul unui atac cu rachetă lângă aeroportul din Bagdad, comandat de Donald Trump.

Soleimani era comandantul Forţei Quds, parte a unei unităţi de elită a forţelor armate iraniene. El a coordonat activităţile miliţiilor loiale Iranului în Irak şi în alte ţări. Preşedintele Hassan Rouhani l-a numit pe Qassem Soleimani erou naţional şi a anunţat că va răzbuna crima „la momentul potrivit” şi va acţiona în justiţie împotriva lui Trump şi a Pentagonului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: