Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Măruță, pus în dificultate de David. Ce i-a răspuns prezentatorul fiului său când l-a întrebat ce sunt prezervativele

Cătălin Măruță, pus în dificultate de David. Ce i-a răspuns prezentatorul fiului său când l-a întrebat ce sunt prezervativele

GALERIE FOTO (5) Cătălin Măruță, pus în dificultate de David.

Cătălin Măruță, pus în dificultate de David. Cătălin și Andra Măruță formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au doi copii minunați împreună, iar ca orice părinte, soții Măruțp au fost puși de mai multe ori în dificultate de David și Eva. Cătălin a vorbit despre momentul în care fiul său l-a întrebat ce înseamnă prezervativele.

Cătălin Măruță, pus în dificultate de David. Ce i-a răspuns prezentatorul fiului său când l-a întrebat ce sunt prezervativele

Cătălin Măruță, pus în dificultate de David. Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc, având împreună doi copii minunați, Eva și David. Copiii celor doi au deja sute de mii de urmăritori pe rețelele de socializare, fiind doi copii cuminți, dar cu multe curiozități. Dar, ca orice părinte, Măruță a fost pus în dificultate de David. Acesta a povestit pentru Viva.ro, ce i-a răspuns fiului său când l-a întrebat ce sunt prezervativele.

Prezentatorul Tv a povestit că se afla împreună cu David într-un supermarket, în momentul în care fiul său l-a întrebat ce sunt alea prezervative, acestea fiind așezate pe rafturile din magazin. Confom vedetei, cei doi au de multe ori, discuții ca de la bărbat la bărbat. ‘Am niște discuții cu David în ultima perioadă care mă lasă mască. David e mai mare. Face Beatbox și are tot felul de pasiuni și tot felul de întrebări la vârsta asta. Trebuie să recunosc că de multe ori întrebările lui mă pun în dificultate. (…) A trebuit să-i explic că de ce la supermarket lângă pachetele de gumă, la casă, mai sunt și niște pachete pătrate. I-am spus exact ce sunt și pentru ce sunt. S-a amuzat extrem de tare. Am început să avem tot felul de discuții din astea ca de la bărbat la bărbat. De multe ori m-am și fâstâcit, pentru că nu știam ce și cum să răspund.’, a spus Cătălin Măruță.

Eva Măruță, mai curioasă ca niciodată

Deși David are întrebări legate de bărbați, nici suriora sa, Eva nu se lasă mai prejos. Aceasta este foarte activă pe rețelele de socializare și pe contul său de Youtube, iar Măruță și-a adus aminte despre momentul în care fetița sa l-a întrebat dacă s-a mai sărutat și cu altcineva în afară de Andra. ‘Și Eva are momente în care ne pune în dificultate, pentru că copiii sunt extrem de sinceri. Întrebările lor sunt atât de directe. Eva mă întreba dacă eu m-am mai pupat cu cineva înainte de mami. (…) Când Eva a apărut pe coperta revistei VIVA! cu Andra, țin minte că m-a pus să-i cumpăr nu știu câte reviste pentru toate prietenele ei. Cu cine se întâlnea îi spunea: Ai văzut că am apărut în revistă?’, a mai declarat prezentatorul TV.

Andra și Cătălin Măruță s-au căsătorit în 2008, iar iubirea lor este una frumoasă și plină de momente frumose. Potrivit artistei, pe cei doi i-a unit tandrețea și pasiunea, iar acum, după ce au devenit părinți, relația lor este mult mai închegată. Potrivit unui clasament realizat de Starcom, Andra se află în top 5 cele mai urmărite vedete în social media.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: