Redactia.ro
Home » TV » Jean de la Craiova nu se afișează niciodată cu soția sa. Care este motivul și ce spune manelistul despre partenera sa

Jean de la Craiova nu se afișează niciodată cu soția sa. Care este motivul și ce spune manelistul despre partenera sa

GALERIE FOTO (3)

Jean de la Craiova este unul dintre cei mai cunoscuți maneliști de la noi. Însă, cântărețul este foarte discret când vine vorba de viața de familie. Mai mult, artistul își ține departe soția de ochii presei și a mărturisit care este unul dintre motive. 

 

De ce nu se afișează Jean de la Craiova cu soția

Jean de la Craiova a mărturisit în cadrule misiunii de la Antena Stars de ce nu se afișează niciodată cu soția sa. Unul dintre cei mai cunoscuți maneliști din România își ține viața de familie departe de ochii presei, dar a ales, de data aceasta, să ofere câteva detalii.

Cântărețul de manele este căsătorit de mai mulți ani, însă soția sa nu face parte din showbiz, motiv pentru care aceasta preferă să nu aapară în fața camerelor de filmat.

Manelistul a mărturisit pentru Antena Stars că soția sa este o femeie extrem de credincioasă, iar aceasta nu dorește să fie în centrul atenției. Soția lui Jean de la Craiova ar prefera să se dedice lui Dumnezeu, în timp ce acesta participă la evenimente sau emisiuni.

”Eu am o nevastă mai credincioasă, e apropiată de Biserică. E mai apropiată de toată lumea, avem ritualuri bisericești, e în cercul ei de femei credincioase. La televiziune zice <<du-te tu.>> Nu a apărut cam la nicio emisiune, doar acum câțiva ani de zile!”, a spus Jean de la Craiova despre soția sa.

Cum este trecut Jean de la Craiova în buletin

Numele descenă al lui Jean de la Craiova provine de la orașul din care acesta provine. Puțini sunt cei care știu care este numele adevărat al cântărețului.

Mulți cântăreți de manele  își formează numele de scenă în funcție de localitatea din care provin. Este și cazul lui Jean de la Craiova. Acesta și-a ales numele de scenă în funcție de localitatea din care provine. Astfel, numele real al manelistului trecut în buletin este Jean Dumitrescu.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: