Redactia.ro
Home » Monden » O recunoști? Vedeta a apărut în public fără pic de machiaj

O recunoști? Vedeta a apărut în public fără pic de machiaj

GALERIE FOTO (3) Mirel Rădoi Mirel Rădoi, soție Mirel Rădoi soție Mirel Rădoi, secret Mirel Rădoi și Viviana secret Mirel Rădoi și Viviana

Viviana Rădoi face eforturi mari pentru a se menține în topul celor mai frumoase soții ale bărbaților din lumea fotbalului. Vedeta a apărut în public fără pic de machiaj!

Viviana Rădoi a apărut în public fără pic de machiaj

În topul celor mai frumoase soții ale bărbaților din lumea fotbalului se află clar Viviana Rădoi. Vedeta muncește din greu pentru a se menține în formă, dovadă fiind faptul că merge la sală chiar și în vreme de pandemie. Chiar dacă a apărut mereu aranjată și machiată pentru fani, de data aceasta, Viviana Rădoi a apărut în public fără pic de machiaj.

Paparazzii spynews.ro au surprins-o în timpul uneia dintre vizitele ei la sala de sport, iar expresia feței indică faptul că antrenamentul nu a fost deloc ușor. Fotografiată și filmată încă de când s-a dat jos din bolidul de 90.000 de euro, proaspăt achiziționat, Viviana a demonstrat că face mari eforturi pentru a arăta așa de bine.

Viviana Rădoi a apărut în public fără pic de machiaj

Viviana Rădoi a apărut în public fără pic de machiaj! S-a îndreptat spre sala de sport, echipată corespunzător pentru antrenamentul extenuant, însă a uitat de echipamentul pentru pandemia de coronavirus. Vedeta nu a purtat deloc mască de protecție și nu părea să aibă o problemă cu asta.

După terminarea antrenamentului, Viviana a dat de frigul de afară și s-a grăbit să-și închidă haina, în drum spre mașină. Se pare că timpul petrecut la sală a lăsat-o fără vlagă, însă, partea bună este că la câțiva metri o aștepta mașina de lux, care a făcut-o să uite rapid de temperaturile scăzute.

Viviana Rădoi a apărut în public fără pic de machiaj

Pactul secret dintre Mirel Rădoi și soția sa

Cunoscut ca un sportiv dedicat, Mirel Rădoi este un bărbat norocos și în viața de zi cu zi. Astfel, el se iubește de mai bine de 20 de ani cu Viviana, cu care s-a căsătorit din 2011, nași de cununie fiindu-le chiar Gigi Becali și soția lui, Luminița.

Fostul fotbalist, este tatăl a trei copii, două fete și un băiat. Mirel Rădoi are o relație excepțională cu soția sa, de care este îndrăgostit chiar și după două decenii. Cei doi și-au ținut povestea de dragoste departe de viața publică, iar Viviana Rădoi a fost mereu o persoană extrem de discretă, care a preferat să rămână în umbra soțului său și să se ocupe de casă și de familie, pentru ca acesta să își poată clădi liniștit o carieră solidă. Între cei doi există un pact secret, pe care au reușit să îl respecte în toți acești ani.

“După cum ați putut observa, majoritatea soțiilor și iubitelor de fotbaliști sunt prezente în tribune, mai ales la meciurile importante. Viviana, niciodată. Ei nu i-a plăcut niciodată să apară în mass media, să fie persoană publică. De aceea nici nu ați văzut-o la vreun eveniment. Acesta a fost pactul dintre ei. Ca ea să nu fie prezentă nici măcar la meciuri, tocmai pentru a nu intra în atenția publicului și a presei. Însă, a urmărit de acasă fiecare meci al lui Mirel, fără exceptie. Ei sunt o familie foarte liniștită și sunt extrem de uniți. Rar am văzut doi oameni care să se respecte și fie loiali precum sunt Mirel și Viviana”, a declarat un apropiat al familiei Rădoi, pentru impact.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: