Redactia.ro
Home » Sport » Ce i-a interzis Mirel Rădoi soției sale să facă în timpul mariajului lor! Viviana n-a avut încotro

Ce i-a interzis Mirel Rădoi soției sale să facă în timpul mariajului lor! Viviana n-a avut încotro

Mirel Rădoi, antrenorul principal al echipei naționale de fotbal a României, a făcut un pact cu soția sa, Viviana, în urmă cu zece ani. Aceștia au convenit ca Viviana să nu meargă pe stadioane pentru a-și urmări soțul. Pactul a rămas valabil și după ce el a devenit antrenor.

Ce au stabilit Mirel Rădoi și  Viviana

Mirel Rădoi și soția sa au stabilit în urmă cu zece ani un lucru care este valabil și în prezent. Mai exact, cei doi parteneri au convenit ca Viviana să nu meargă pe stadioane pentru a-și urmări soțul atunci când juca fotbal. De altfel, pactul a rămas valabil și după ce el a devenit antrenor, informează playtech.ro

“După cum ați putut observa, majoritatea soțiilor și iubitelor de fotbaliști sunt prezente în tribune, mai ales la meciurile importante. Viviana, niciodată. Ei nu i-a plăcut niciodată să apară în mass media, să fie persoană publică. De aceea nici nu ați văzut-o la vreun eveniment.

Acesta a fost pactul dintre ei. Ca ea să nu fie prezentă nici măcar la meciuri, tocmai pentru a nu intra în atenția publicului și a presei. Însă, a urmărit de acasă fiecare meci al lui Mirel, fără exceptie. Ei sunt o familie foarte liniștită și sunt extrem de uniți. Rar am văzut doi oameni care să se respecte și fie loiali precum sunt Mirel și Viviana”, a declarat un apropiat al familiei Rădoi, pentru impact.ro.

Marele meci de joi seară

Ziua marelui meci a sosit. Diseară, de la 21:45 (ora României), tricolorii vor încerca să treacă de Islanda. Islanda este o echipă extrem de puternică. România va juca pentru a putea visa mai departe la calificarea la Euro 2021. În ultimele săptămâni s-a vorbit extrem de mult despre strategiile lui Mirel Rădoi. Acesta a adus un suflu nou la națională și ne face să visăm din nou cu ochii deschiși. Putem visa la faptul că, pe viitor, se poate reconstrui o echipă națională capabilă să se bată, de la egal la egal, cu puterile Europei.

Loading...