Redactia.ro
Home » Știri » Irina Tănase trece prin momente dificile! Iubita lui Liviu Dragnea face dezvăluiri șocante

Irina Tănase trece prin momente dificile! Iubita lui Liviu Dragnea face dezvăluiri șocante

Irina Tănase trece prin momente dificile!

Irina Tănase trece prin momente dificile! Liviu Dragnea va rămâne în închisoare, aceasta fiind decizia instanței, după ce fostul lider al PSD a făcut o cerere de revizuire a condamnării. Joi, Irina Tănase, iubita acestuia, a fost chemată la DNA, în urma unei citații privind dosarul vizitei din Statele Unite ale AMericii.

Irina Tănase trece prin momente dificile! Iubita lui Liviu Dragnea face dezvăluiri șocante

Irina Tănase trece prin momente dificile! Liviu Dragnea trăiește cea mai grea perioadă din viața sa, după ce a fost condamant la trei ani închisoare și jumătate pentru instigare la abuz în serviciul în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Irina Tănase trece prin momente dificile!

Iubita lui Liviu Dragnea, Irina Tănase a fost chemată joi, 14 ianuarie, la DNA în urma unei citații privind dosarul vizitei din SUA. Aceasta a vorbit pentru prima oară despre noul dosar care-l vizează și pe logodnicul său. Reacția Irinei vine în contextul în care fostul lider PSD a fost joi la sediul Direcției Naționale Anticorupție. Liviu Dragnea a fost citat privind dosarul vizitei din SUA în perioada ceremoniei de inaugurare a lui Donald Trump din 2017. Acesta este acuzat de trafic de influență, din perioada în care era președintele Camerei Deputaților și liderul PSD, iar accesul lui Dragnea și a lui Sorin Grindeanu la acea vizită fiind plătită de un om de afaceri din România, care are statut de suspect în acest caz.

Irina Tănase a declarat pentru Realitatea Plus, că nu știe nimic în mod oficial despre acest dosar, susținând că avocata lui Dragnea a solicitat să i se pună la dispoziție dosarul. ”Noi, în mod oficial, nu știm nimic. Este prima dată când a fost chemat în acest dosar și doamna avocat a solicitat să i se pună la dispoziție dosarul… Trebuie să știi dacă ești acuzat într-un dosar și pentru ce. Știu că dosarul există.”, a spus logodnica fostului lider PSD.

Irina Tănase, chemată la DNA

De asemenea, Irina a spus că nu este nimic ieșit din comun la liderii unui partid în parteneriat strategic cu Statele Unite ale Americii să primească invitații peste oceac. „Pentru liderii unui partid de guvernământ în parteneriat strategic cu SUA nu este o chestie neobișnuită să primească invitații acolo. Nu este absolut nimic ieșit din comun. Din punctul meu de vedere este o exagerare. Invitații de genul acesta, liderii politici, întotdeauna le-au primit de la țările cu care au parteneriate. Și liderii coaliției actuale vor primi tot felul de invitații… De la o speculație până la mai mult de atât e cale lungă.”, a mai spus logodnica lui Liviu Dragnea.

Întreabtă ce părere are despre multiplele dosare pe care fostul lider PSD le are, Irina a declarat că Dragnea nu spune nimic despre acestea, dar că este un lucru obișnuit. „Deja e o chestie obișnuită. Când nu mai sunt subiecte, găsim ceva cu Liviu Dragnea. Nu spune nimic. Nu am discutat cu el despre subiectul acesta.”,a mai spus aceasta. Irina Tănase, este mai tânără decât Liviu Dragnea cu 30 de ani, aceasta începând să muncească foarte devreme, primul ei job fiind la Asesoft, compania lui Sebastian Ghiță. În 2013, Irina s-a angajat la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, ca asistentă a lui Liviu Dragnea. Două luni mai târziu, blondina și-a petrecut sărbătorile de iarnă în Brazilia, alături de șeful ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: