Redactia.ro
Home » Știri » Irina Tănase a fost chemată la DNA! Iubita lui Liviu Dragnea are probleme cu legea

Irina Tănase a fost chemată la DNA! Iubita lui Liviu Dragnea are probleme cu legea

Irina Tănase a fost chemată la DNA! Iubita lui Liviu Dragnea a făcut primele declarații după ce a ieșit din sediul Direcției Naționale Anticorupție din Capitală.

Irina Tănase a fost chemată la DNA

Irina Tănase, iubita politicianului Liviu Dragnea, a fost chemată pe 29 decembrie 2020, la DNA. Deși toți se gândeau că logodnica fostului președinte al PSD ar avea probleme cu legea, procurorii au dorit să-i pună câteva întrebări legate de cazul Tel Drum.

La ieșirea din sediul DNA, iubita politicianului a specificat jurnaliștilor de la Antena 3, pe un ton cât se poate de ironic, faptul că nu a declarat nimic, motivul fiind că pe vremea aceea avea fragedă vârstă de numai opt ani. Irina Tănase a continuat cu înțepăturile, afirmând că procurorul a citat-o doar ca să se cunoască.

”Este o răzbunare a sistemului. Am fost citată în calitate de martor în dosarul Tel Drum. Nu ştiu ce a vrut să afle de la mine, nu am dat declaraţii, cred că a vrut dânsa să ne cunoaştem. Există un articol în Codul de procedură penală care îmi permite să nu dau declaraţii. Acolo e vorba de fapte de când aveam eu 8 ani”, a spus Irina Tănase, marţi, la ieşirea de la Direcţia Naţională Anticorupţie.

Irina Tănase a fost chemată la DNA! Mai mult, iubita lui Liviu Dragnea susține că întreaga familie a politicianului a fost citată de către oficialii de la DNA la o zi după ce iubita politicianului a anunțat că Dragnea se simte rău și că acest lucru nu este o coincidență, ci o răzbunare a sistemului din România.

Procurorii de la DNA au trimis citații și fostei soții a lui Liviu Dragnea, fiilor acestuia precum fratele actualei sale logodnice. Toți au fost chemați pentru a da declarații.

”Nu pot că consider o coincidenţă că pe 22 decembrie spuneam că lui Liviu îi este pusă viaţa în pericol şi pe 23 s-au scris citaţiile către toată familia. O pot considera o pedeapsă sau o răzbunare a sistemului asupra noastră pentru că am îndrăznit să vorbim despre situaţia în care este acesta. E părerea mea”, a declarat Irina Tănase.

Cum se simte Liviu Dragnea, după ce a contactat coronavirusul

Liviu Dragnea a contactat coronavirusul în închisoare și a fost transportat de urgență la spitalul penitenciarului Rahova. Iubita lui, Irina Tănase, susţine că starea de sănătate a lui Liviu Dragnea nu este cea mai fericită și, conform spuselor iubitei sale, Dragnea trebuie supus unor examene RMN, dar acest lucru nu i-ar fi permis. Irina Tănase susține că acest lucru se aseamănă cu un soi de tortură care nu poate fi trecut cu vederea.

”E vorba de un chin la care e supus, de o formă de tortură, din punctul meu de vedere, atâta timp cât şase luni laşi un om să se chinuie cu nişte dureri şi să i se agraveze starea de sănătate, deşi îndeplineşte toate condiţiile legale să fie dus la investigaţii medicale, eu consider că e vorba de o formă de tortură şi de o încercare de a-l presa”, a completat Irina Tănase, la ieşirea din sediul DNA.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: