Redactia.ro
Home » Știri » Motivul pentru care Irina Tănase nu va face niciodată copii cu Liviu Dragnea. A dezvăluit tot

Motivul pentru care Irina Tănase nu va face niciodată copii cu Liviu Dragnea. A dezvăluit tot

Irina Tănase și Liviu Dragnea

Irina Tănase și Liviu Dragnea încă sunt împreună, în ciuda faptului că fostul lider al Partidului Social-Democrat este în spatele gratiilor. Acum, iubita lui Liviu Dragnea a vorbit pentru prima dată despre o posibilă sarcină.

Ce a spus Irina Tănase despre primul copil cu Liviu Dragnea

Liviu Dragnea, fostul lider al PSD, este în închisoare de mai bine de un an, dar relația lui cu Irina Tănase nu s-a răcit deloc. Aceasta îl vizitează mereu în închisoare și face tot posibilul ca iubitul ei să fie tratat cât mai bine în spatele gratiilor, mai alaes că are probleme de sănătate.

După ce s-a spus de nenumărate ori că este însărcinată cu Liviu Dragnea, Irina Tănase a pus capăt, într-un final, tuturor acestor zvonuri. Astfel, ea a explicat că nu este gravidă și un copil nu face parte din planurile lor în acest moment.

„Dacă este să ne luăm după ce au scris ziarele, am fost însărcinată de 5-6 ori în ultimii ani. Nu sunt însărcinată și nu este în planurile noastre. Important este ca el să vină acasă. Apoi, dacă vom avea și un copil, este bine”, a spus Irina Tănase.

Liviu Dragnea, probleme de sănătate în închisoare

Fostul lider PSD are probleme de sănătate în închisoare, după cum a relatat chiar iubita lui, Irina Tănase.

„Se simte rău din cauza problemelor de sănătate și a izolării de 23 de ore din 24. Are o hernie lombară și una cervicală, de care se știe de dinainte de condamnare. Aceste probleme de sănătate s-au agravat foarte tare în ultimele trei luni. A fost retras de la muncă și stă 23 de ore în cameră. Doar o oră iese la plimbare. Noi ne-am adresat unor instituții pentru a soluționa. Există două mari probleme: dreptul la muncă și la sănătate. Ne-am adresat instanței pentru dreptul de muncă. Am câștigat, dar de două săptămâni nu s-a aplicat decizia instanței. Am făcut o sesizare și la Avocatul Poporului. Erau încălcate niște drepturi”, a spus iubita lui Liviu Dragnea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: