Redactia.ro
Home » Știri » Irina Tănase, îngrijorată pentru situația logodnicului său! Ce se întâmplă cu Liviu Dragnea în închisoare

Irina Tănase, îngrijorată pentru situația logodnicului său! Ce se întâmplă cu Liviu Dragnea în închisoare

Irina Tănase, îngrijorată pentru situația logodnicului său

Liviu Dragnea, fostul lider PSD, pare că are probleme grave de sănătate în închisoare. Potrivit logodnicei sale, Irina Tănase, acesta urmează un program de recuperare, după ce a efectuat un RMN la coloana vertebrală. Dragnea a fost condamnat la trei ani și șase luni de închisoare cu executare anul trecut, pentru instigare la abuz în serviciu.

Irina Tănase, îngrijorată pentru situația logodnicului său! Ce se întâmplă cu Liviu Dragnea în închisoare

Liviu Dragnea, în vârstă de 57 de ani își ispășește o pedeapsă de 3 ani și șase luni în Penintenciarul Rahova, fiind judecat pentru instigare la abuz în serviciu. Recent, iubita acestuia, Irina Tănase a declarat că fostul lider PSD are probleme medicale în închisoare.

Potrivit Fanatik.ro se pare că acesta urmează un program de recuperare după ce a inițiat un RMN la coloana vertebrală. „I s-a făcut un RMN la coloană, a fost văzut de medici, iar acum urmează aceste programe de recuperare care îl vor ajuta să scape de dureri. Pentru a vedea exact dacă are nevoie de operație trebuie să i se facă analize mai amănunțite”, a declarat Irina Tănase.

Liviu Dragnea primește îngrijiri medicale, în urma demersurilor avocatei sale. Astfel că Dragnea a început de luni să facă fizioterapie și kinetoterapie.

Starea de sănătatea a lui Liviu Dragnea s-a înrăutățit

În urmă cu trei săptămâni avocata fostului politician, Flavia Teodosiu a iscat un mare scandal după ce Dragnea a acuzat stări de rău. Femeia a dezvăluit că starea de sănătatea a acestuia s-a deteriorat din cauza herniei de disc de care suferp. „Fac această declarație pentru a atrage atenția public asupra unor consecințe care pot deveni ireversibile. Afecțiunile clientului meu era cunoscute public. Are mai multe hernii la nivelul coloanei, o parte în zona cervicală, o parte în zona lombară. La sosirea acestuia în penitenciar, a prezentat la controlul medical documentele care atestă această condiție medicală, cât și altele, dar și care e stadiul fiecăreia dintre ele”, a spus avocata lui Dragnea.

Pe 27 mai 2019, Liviu Dragnea a fost arestat și condamant pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Teleorman. De atunci, Dragnea a încercat mai multe metode pentru a ieși mai devreme din închisoare, dar toate au eșuat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: